Arama

Popüler aramalar

Gerçek hakem Cihan Aydın’dı!

Maçın kaderine doğrudan etki eden üç ayrı VAR müdahalesi, Meler’in performansına gölge düşürdü. Maçı yöneten isim sahada Halil Umut Meler olsa da sonucu şekillendiren isim VAR’daki Cihan Aydın’dı. Maçın 6. dakikasında Visca, Ebosele’nin müdahalesiyle yerde kaldı. Meler sarı kart gösterdi ancak VAR devreye girdi ve oyuncu oyundan atıldı.

Haberin Devamı

Hem bariz gol şansı hem de ciddi faullü oyun unsurları taşıyan bu pozisyonda VAR’ın müdahalesi doğruydu. Okay Yokuşlu’nun bariz bir elle oynama ihlali de Meler’in gözünden kaçtı. VAR yine müdahale etti ve hakem, bu kez beyaz noktayı gösterdi. Aynı senaryo 71. dakikada Kemen’in ceza sahasında topa eliyle müdahalesinde tekrarlandı. Yine sahadaki hakem pozisyonu göremedi, yine VAR devreye girdi.

Öte yandan, Trabzonspor’un 77. dakikada attığı üçüncü golde herhangi bir kural ihlali bulunmadığı için Meler’in verdiği gol kararı isabetliydi. Sonuç olarak; Halil Umut Meler adına bu maç, sahadaki yönetimden çok VAR desteğiyle hataların telafi edildiği bir karşılaşma olarak kayıtlara geçti. Maçın gerçek hakemi adeta Cihan Aydın oldu.

Haberin Devamı