MENÜ

Bir asistle bitti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yani Atatürk Stadı’na gelen 2 bin taraftar için Karşıyaka maçı dün en önemli şeydi. Keşke aynı duyguyu futbolcular da paylaşsalardı.
Aslında iyi niyet ve gayret açısından iki takıma da fazla bir şey söylenemez. İki taraf da topu çabuk kullanıp, sürekli hareket halinde bulundurdular. Ne varki, bu kadar gayretin üzerine biraz da hücum arzusu gerekiyordu. İki takım da topu orta sahada kullanıp, hücum bölgesine girmekte tutuk davranınca kaleyi nadiren tehdit ettiler. İlk yarıda, Yekta rahatça geçtiği Feridun’u bir kez daha geçip gole yaklaştı; bir kez Erhan soldan ortaladı Osman öne güzel koşup yükseldi. İki takımın bir kez Erhan, bir kez de Dimitrov ile frikikleri var. Hepsi bu. Bütün denemeler kalecilerde kaldı. Maçın son bölümünde iki takım da hücuma dönük değişiklikler yaptı.
Karşıyaka hücuma çok adamla gidince, ceza sahasında topla buluşmaya başladı. Baykal’ın elverişli plasesi ve Taha’nın röveşatası yakından auta giderken, maçı bitiren Gökhan’ın doğru koşusuna Yekta’nın uzattığı doğru pas oldu. Beceri, fiziksel çabayı taçlandıran bir unsurdu.

YORUM YAZ