MENÜ

Zafer provası başarılı!

Abone Ol Google News

Süper Lig'i bu sezon domine eden Trabzonspor 4 maçlık aranın ardından müthiş atmosferin olduğu Adana Demirspor deplasmanından 3 puanla çıktı. Hafta içinde kupadaki Kayserispor galibiyeti ve dünkü Demirspor zaferi yeniden 'Fırtına' estirdi.

Haberin Devamı

Skora aldanmadı

Erken gelen goller zor deplasmandaki dezavantajı ortadan kaldırdı. İlk devreyi 2-0 önde kapatan Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın skora aldanmayıp ikinci yarıya iki değişiklikle başlaması kıymetliydi. Etkisiz kalan Kouassi'nin yerine kreatif özellikleri fazla olan Djaniny'i, goller bulmak adına yüklenecek olan Adana Demir savunmasının arkasına atmak akılcıydı. Bakasetas hamlesi de skor olarak rahatlanan maçta Yunan oyuncunun yeniden kazanımı açısından önemliydi, yoksa oyununun pek Baka'ya ihtiyacı yoktu.

Bu kez 80 değil, 81 ilde!

Djaniny hamlesi sonuç verdi, maçın skorunu da Vargas harika frikiğiyle belirledi: 1-3. Trabzonspor 3 puanı 3 gol ve iyi futbolla alırken, sadece bir (1) adım kalan şampiyonluğun da fragmanı yaşandı. Adana Demir galibiyeti sonrası taraftarlar sokağa indi, Bordo-Mavililer'in resmi hesapları şampiyonluk kutlamalarının adeta provasını yaptı. Trabzon uzun yıllar sonra şampiyonluk için gün sayarken, 80 ilde de belirli hazırlıklara başlandı. Farklı takımların şampiyonluklarının kutlanılmadığı tek şehir olan Trabzon'un doyasıya sevincini yaşayacağı zaferde 81 il Trabzonspor-Antalyaspor maçını beklemeye başladı.

Haberin Devamı

Rövanş hırsıyla anlı şanlı galibiyet...

Nuri Şahin'le birlikte yükselişe geçen Antalyaspor'la oynanacak karşılaşmaya Trabzonspor bambaşka bir motivasyonla çıkacaktır. Stadyumda dolu tribünler, sokaklarda yaratılacak atmosfer ve şampiyonluk özlemiyle Bordo-Mavililer beraberlik yetse de müthiş geçen sezonu anlı şanlı bir galibiyetle tamamlamak isteyecektir. Bir de ligde alınan 2 mağlubiyetten seriyi bozan ilkinin Akdeniz ekibinden geldiğini düşünürsek, rövanş hırsı da ağır basacaktır.

YORUM YAZ