MENÜ

Galatasaray dün şampiyon oldu

Abone Ol Google News

Yıllardır söylediğim ya da savunduğum bir fikir var: "Saha içindeki anlık gerilim Fenerbahçe'ye, saha dışındaki yüksek tansiyon Galatasaray'a yarar..." Katılanlar ya da katılmayanlar elbet olacaktır. Dün de Galatasaray-Kayseri maçı öncesinde saha dışında gerilim hattı oldukça yüksekti.

Haberin Devamı

Saha dışında psikolojik üstünlüğü aldı

Kayseri kafilesinin Dursun Özbek'in sahibi olduğu otelde konaklaması sebebiyle Fenerbahçe sert bir açıklama yaptı, Kayseri Başkanı Ali Çamlı benzer sertlikte cevap verdi, son olarak da Galatasaray alaycı ifadeyle birlikte çok net bir yanıtla saha dışında o psikolojik üstünlüğü aldı.

6 dakikada 2 pozisyonla maçı çözdü

Maça Kayseri ekibi beklenilenin aksine baskın başlasa da taraftarın devreye girmesi ve topun yere inmesiyle Cim Bom oyun kontrolünü ele geçirdi. Hemen ardından 18'de Icardi ve 24'te Rashica sahneye çıktı ve zor geçecek maçı Aslan iki pozisyonla çözdü. Bu dakikadan sonra iş tamamen şova döndü. Icardi hat-trick yaptı, Kerem müthiş bir frikikle resital sundu, Zaniolo da 40 metreden atılan uzun topu müthiş indirip önüne alarak çok net vuruşla skoru belirledi: 6-0.

Haberin Devamı

Net skor, net dominasyon!

Ligin 'futbol' oynayan takımlarından birine karşı 'puan kaybedilebilir' gözüyle bakılan karşılaşmada Galatasaray çok net skor ve çok net dominasyon sağladığı oyunla uzun yıllar unutulmayacak bir galibiyet aldı. Mücadele öncesinde saha dışında kazanılan psikolojik üstünlük, sahada da taçlandırıldı ve bana kalırsa atmosferi stadyumda izlemiş biri olarak Galatasaray dün yani 14 Nisan günü şampiyon oldu.

YORUM YAZ