MENÜ

Unutulmayacak maç!

Abone Ol Google News

Bilal, Diabate ve Plaza üçlüsü iyi işler yapsa sürpriz olacaktı. Ancak üçü de şaşırtmadı! Bilal ve Plaza'ya, Avcı sadece 45 dakika dayanabildi. Diabate de sahada kaldığı 72 dakikada hiçbir varlık gösteremedi. İlk kez Trabzonspor formasını giyen Faruk Can Genç ise gelecek adına umut verdi. İlk yarıda bu kupanın son şampiyonu Trabzonspor, 1.Lig ekibi Adana Demir karşısında şut dahi çekemedi. 21'de Kosecki sol kenardan ceza yayına hareketlendi, yerden etkili vurdu ancak Erce başarılıydı.

Haberin Devamı

Yine Baker, yine Hugo

İkinci devrede gollerle oyun hareketlendi. 47'de sağ taraftan açılan ortaya Kosecki yükseklik kazandırdı, kale dibinden Yunus Akgün golü attı: 0-1. 55'te Baker'in kullandığı kornerde Hugo çok iyi yükseldi ve düzgün kafa vuruşuyla beraberliği sağladı: 1-1. 80'de Dibba soldan ortaladı, Semih ceza sahası içerisinde topu Mehmet'e çıkardı ve düzgün bir şutla Adana Demir öne geçmeyi başardı: 1-2. 90+3'te Trabzonspor'da yine Baker ortaladı, Hugo kafa vuruşuyla beraberliği getirdi: 2-2.

Mehmet çok net kaçırdı

Haberin Devamı

90+6'da tam 'Maç bitti' derken, Yusuf yerde kaldı ve Trabzonspor penaltı kazandı. Ancak Baker son saniyedeki penaltıdan yararlanamadı ve maç uzatmalara gitti. Hakeme itirazdan Rassoul da kırmızı kartla oyundan atıldı. Yarım saatlik bölümün en tehlikeli pozisyonları 10 kişi kalan Adana temsilcisinden geldi. Lacivert-Mavililer, 120+1 ve 120+2'de Mehmet Akyüz'le çok net fırsatlardan yararlanamadı.Penaltılara giden mücadelede gülen taraf Adana Demir oldu.

YORUM YAZ