MENÜ

Maçın özeti: Doğan, Doğan, Doğan!

Abone Ol Google News

Abdullah Avcı gelene kadar camiaya '4.'lük nasıl olur?' diye sorsalar muhtemelen büyük bir kesim 'Çok iyi olur' yanıtını verirdi. Çünkü o ana kadar ne sonuçlar iyiydi, ne de oynanan oyun... Avcı sonrasında futbol çok gelişmese de sonuçlar gelmeye başladı. Hatta Fırtına zirve yarışına ortak olup, son 6 maçın 4'ünde şampiyonluk yolundaki rakiplerinin ikramlarını bile geri çevirdi. Avcı öncesinde ligden umudu kesen Bordo-Mavililer fırsatları değerlendirse, şu anda ilk 2'de olması içten bile değildi. Trabzon bir fırsatı daha kaçırdı!

Haberin Devamı

Baskı 28'de sonuç verdi

Karadeniz ekibi maça istekli başladı. Ancak 5'te Henrique, Hüseyin'i kırıcı bir şekilde geçti, içeri çevirdiği topu Muğdat tamamladı: 0-1. Gol sonrasında Trabzonspor sendelerken, Sarı-Kırmızılılar 12'de İlhan'la gole yaklaştı. 19'da Ekuban ceza sahası içinde şık dönerek rakibinden sıyrılıp, sert vurdu, top direğin yanından dışarı çıktı. 25'te Flavio ortaladı, Bakasetas vurdu ancak Doğan gole izin vermedi. Baskılı oyun 28'de sonuç verdi, Nwakaeme'nin ortasında Bakasetas topu çok şık önüne alarak rakibini ekarte etti ve vuruşuyla fileleri sarstı: 1-1. 31'de Ekuban çok sert vurdu ancak Doğan bir kez daha kalesinde devleşti.

Haberin Devamı

Direkler de rakip!

İkinci devreye hızlı başlayan taraf Trabzonspor oldu. 52'de Nwakaeme uzaklardan denedi, son anda Doğan çıkardı. 64'te Bakasetas frikikte topu barajın arasından geçirdi, Doğan'ı geçemedi, seken topu Flavio tamamlamak istedi ancak genç kaleci yine izin vermedi. 79'da Ekuban ceza sahası dışından harika vurdu, top direkten döndü. 85'te Bakasetas'ın şutunda yine Doğan başarılıydı. 87'de Baker bu kez frikikten çok sert vurdu ve direğe takıldı. Son anlarda da Fırtına'nın ataklarına Doğan geçit vermedi.

YORUM YAZ