MENÜ

Gümrük'ten 3 puanlı açılış

Abone Ol Google News

Karagümrük-Gaziantep karşılaşmasının ilk yarısında futbol adına her şey vardı. Gol, direk, penaltı, sarı ve kırmızı kart... İlk 45'te; Biglia'nın klası, Ahmed Musa'nın her topu doğru kullanışı ve Pesic'in takipçiliğiyle Karagümrük oyun olarak daha dominanttı, bunu skora da yansıttı. İkinci yarı düşük tempoda geçti. Ancak son 5 dakikadan iki gol daha çıktı. 89'da Ahmed Musa farkı 2'ye çıkardı, 90+4'te Djilobodji skoru belirledi: 3-2. İstanbul ekibi, galibiyetle yeni sezona başlarken, Erol Bulut'un ekibi Gaziantep hem oyun hem de sonuç olarak sınıfta kaldı.

Haberin Devamı

19 dakikada 3 gol

8'de Jefferson ceza sahası dışından kaleye sert vurdu, kaleci Viviano topu kurtardı. Hemen dönen atakta Ahmed Musa'nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Pesic vuruşunu yaptı, savunmada Djilobodji'ye çarpan top ağlara gitti: 1-0. 17'de Dicko yerde kaldı, Sagal penaltıyı gole çevirdi: 1-1. 19'da Biglia'nın harika ara pasıyla topla buluşan Erhun kalecinin üzerinden aşırttı, Pesic boş kaleye topu gönderdi: 2- 1.

Musa adeta dalga geçti

Haberin Devamı

35'te Olkowski sağ kanattan ortaladı, ceza sahası içinde Sagal kafayı vurdu, top direkten döndü. 45+2'de, 37'de ilk sarı kartını gören Sagal ikinci sarıyı gördü ve oyundan atıldı. 84'te Ahmed Musa ceza sahası dışı sağ çaprazından sert vurdu, top yandan auta gitti. 89'da ise Nijeryalı adeta Gaziantep savunmasıyla dalga geçerek, fileleri sarstı: 3-1. Mücadele tam 'bitti' derken, gol için ileriye çıkan Djilobodji şık bir vuruşla maçın son golünü kaydetti: 3-2.

YORUM YAZ