MENÜ

Golcülerin düellosu Göz Göz'ün!

Abone Ol Google News

Ligin en tehlikeli ve en hareketli hücum hatlarından birine sahip olan Hatay'ı, Göztepe'nin savunma yerleşimi durdurdu. Karaman'ın öğrencileri, ilk yarıda rakibe en ufak şans dahi vermediler. Takım savunmasıyla beraber, geçiş oyunlarında da birlikte hareket ettiler. Jahovic'in usta bitiriciliği ile hat-trick yapıp, Göz Göz'e galibiyeti getirdiği maçta beklentilerin altında kalan Hatay ise Diouf'un iki hava topunda üstün becerisiyle attığı gollerle puan aradı ancak başarılı olamadı.

Haberin Devamı

Gassama rencide etti

10'da Tripic vuruşunu yaptı, top direği sıyırdı. 24'teTripic soldan ortaladı, Soner'in vuruşu, direğin hemen yanından çıktı. Golün sinyallerini veren İzmir ekibi 30'da öne geçti. Atınç'ın uzun topunda, Jahovic müthiş bir vücut çalımıyla Pablo'dan sıyrıldı, kaleci Münir'i avladı: 0-1. 38'de Gassama sağ kanatta Riberio'yu 2 kez rencide etti, ardından Mesut'ug eçti ve Jahovic'e harika bir pas attı. Makedon oyuncu düzgün vuruşla farkı 2'ye çıkardı: 0-2.

Skoru belirledi

Hatay ikinci yarıda harekete geçti. 55'te Kral Boupendza sol kanatta topla buluştu, önce sağına, sonra soluna çekti sert vurdu ancak top auta çıktı. 61'de Soner'in ortasında Jahovic kafayı vurdu, Munir golü önledi. 64'te kullanılan köşe vuruşunda, Alpaslan'ın üstünden yükselen Diouf net bir kafa vuruşuyla farkı 1'e indirdi: 1-2. 78'de günün yıldızı Jahovic bir kez daha sahneye çıktı, yakın mesafeden kafayla attığı golle, hat-trick yaptı: 1-3. 90'da Mert soldan ortaladı, Diouf yine arka direkte kafayı vurdu ve skoru belirledi: 2-3.

Haberin Devamı
YORUM YAZ