MENÜ

Giresun Es'ti geçti

Abone Ol Google News

Lider Giresun, küme düşmesi kesinleşen Eskişehir karşısında hata yapmadı, rahat kazandı. Çotanaklar, Eren Tozlu, Balde (2), Hayrullah Bilazer ve Muhammed Ertürk'ün golleriyle 5-0 galip gelirken, bitime 5 hafta kala Süper Lig'e bir adım daha yaklaştı.

Haberin Devamı

Art arda aldığı 3 mağlubiyetle sarsılan Lider Giresun, Samsun galibiyeti ve İstanbul beraberliği sonrasında Eskişehir'i affetmedi. Geçtiğimiz hafta Altınordu karşısında yaşadığı 6-3'lük mağlubiyetle küme düşmesi kesinleşen Kırmızı-Siyahlılar'a konuk olan lider Çotanaklar, baştan sona üstün oynadığı mücadeleyi Eren Tozlu, Balde (2), Hayrullah Bilazer ve Muhammed Ertürk'ün attığı gollerle 5-0 kazandı.

Milinkovic atıldı!

Mücadeleye Karadeniz ekibi hızlı başladı. 4'te Eren vurdu, kaleci Mehmet'ten seken topu Sergio ağlara yolladı ancak ofsayt nedeniyle gol geçersiz sayıldı. 7'de sağ kanattan Kerem Kalafat ortaladı, arka direkte Eren net bir kafayla Yeşil-Beyazlılar'ı 1-0 öne geçirdi. 25'te Sergio soldan çevirdi, Balde tek ve düzgün vuruşla tamamladı: 0-2. 43'te Sağ taraftan Sergio ortaladı, kaleci Mehmet boşa çıktı arkada direkte Hayrullah dokunuşuyla skoru 3-0'a taşıdı. 45+1'de Milinkovic yerde kaldı, faul çalınmayınca hakeme tepki gösterdi ve kırmızı kartla oyundan atıldı.

Haberin Devamı

Eskişehir kıpırdansa da...

Giresun'un 10 kişi kalmasıyla ikinci 45'te Eskişehir hareketlenir gibi olsa da bu durum çok uzun sürmedi. 51'de ceza alanının sol çaprazından Berkay vurdu, yandan auta çıktı. 66'da Diarra uzaklardan şansını denedi kaleci Mehmet'i geçemedi. 67'de Utku soldan çevirdi, İbrahim müsait pozisyonda topu dışarı gönderdi. 70'te Balde ceza alanı çizgisi üstünden sağ köşeyi gördü ve farkı 4'e çıkardı. 88'de Balde'nin yerine oyuna giren Muhammed Ertürk çok uzaklardan sol ayağıyla kaleye adeta güdümlü füze gönderdi ve maçın skorunu belirledi: 0-5. Bu sonuçla Giresun emin adımlarla Süper Lig yürüyüşünü sürdürdü.

YORUM YAZ