MENÜ

Bolu salladı, Gümrük yıktı

Abone Ol Google News

Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen ve Play-Off'ları kovalayan Fatih Karagümrük ile ligde kalma mücadelesi veren Boluspor kapıştı. Bolu Beyi mücadeleye hızlı başladı. Kırmızı-Beyazlılar'ın forveti Gökhan Sazdağı, 4 ve 8. dakikalarda rakip kaleyi yokladı ancak sonuç alamadı. Karagümrük ise ilk şutunda golü buldu! 10. dakikada ceza yayı üzerinden Zeki Yıldırım'ın harika vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

Haberin Devamı

Yarenler penaltı kaçırdı

Golün ardından iki ekip de çok tehlikeli olmayan pozisyonlar üretti. 44'te Bolu penaltı kazandı. Bilal'in penaltısını Aykut kurtardı. Kontraya çıkan Kırmızı-Siyahlılar, Ndao ile net bir pozisyondan yararlanamadı. İkinci devreye ise Bolu baskılı başladı. Kırmızı- Beyazlılar aradığı golü 56'da buldu. Bilal'in harika uzun pasında savunmanın arkasına sarkan Gökhan skora dengeyi getirdi: 1-1. Golün moraliyle oyunu rakip sahaya yıkan Yarenler, 59'da öne geçmeye çok yaklaştı. Mustafa Eskihellaç sağdan içeri çevirdi, Gökhan iyi vurdu ancak kaleci Aykut'un müdahalesi sonrasında direğe takıldı.

Haberin Devamı

13 maçtır kaybetmiyordu

Oyun üstünlüğünü ele alan Bolu girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca 'atamayana atarlar' kuralı devreye girdi. 77'de Erdal soldan çevirdi arkada Ndao fileleri sarstı: 2-1. Üç dakika sonra sahneye Kırmızı-Siyahlılar'ın stoperi Fatih çıktı, maçın sonucunu belirledi: 3-1. Tam 13 maçtır kaybetmeyen Karagümrük, bu galibiyetle yeniden Play-Off potasına girerken, Yarenler 30 puanda kaldı ve ateş hattından uzaklaşamadı.

YORUM YAZ