MENÜ

Atmacalar'dan destansı zafer

Abone Ol Google News

Konya, Guilherme ve Cikalleshi'yle 11. dakikada 2-0'ı yakaladı, Rize 21'de Djokovic, 27'de ise Michalak'la yanıt verdi. Rüzgarı arkasına alan Atmacalar 68'de Remy, 74'te Samudio ve 82'de Adil'le (k.k) skoru 5-2'ye getirdi. 86'da Kravets attı, gol düellosunu Rize 5-3 kazandı!

Haberin Devamı

Bülent Uygun'un ayağa kaldırıp ateş hattından uzaklaştırdığı Rize son 9 haftada sadece 2 kez kazanabilen Konya'yı ağırladı. Alt sıra korkusunu en az yaşayan takımların kapışmasına bu durum da yansıdı. Bol gollü, bol pozisyonlu bir karşılaşma izledik. Nefes kesen mücadeleyi kazanan ekip ise Rize oldu. Konya henüz 11. dakikada 2-0'lık skor üstünlüğünü yakalasa da Atmacalar müthiş bir geri dönüşe imza attı, 90 dakika sonunda sahadan 5-3'lük üstünlükle ayrıldı. Mücadele çok hızlı başladı. 6'da sol çizgiye inen Cikalleshi içerdeki Guilherme'yi gördü, Brezilyalı iyi bir vuruşla ağları sarstı: 0-1. 11'de Sekidika topu ceza alanı çizgisi üzerindeki Cikalleshi'ye gönderdi, Arnavut oyuncu sağ köşeye doğru bekletmeden vurdu: 0-2. 21'de Djokovic ceza alanı dışından uzak köşeye sert vurdu ve skoru 2-1'e getirdi. 27'de Konya adeta golü ikram etti. Adil hatalı pasla topu rakibine verdi, ardından Abdülkerim topu kaptırdı ve Michalak sert şutla ilk yarıyı eşitledi: 2-2.

Haberin Devamı

Baiano fark yarattı

İkinci devrede ise tempo ikinci bölümde yükseldi. 68'de Samudio kafayla topu Remy'e indirdi, Fransız yıldız şık hareketle rakibinden sıyrıldı ve ağları havalandırdı: 3-2. 74'te Atmacalar'da Baiano'nun ortasını arka direkte Samudio tamamladı: 4-2. 82'de yine Baiano ortaladı, Adil ters bir vuruşla topu kendi ağlarına yolladı: 5-2. 86'da bu kez Konya atağında Rahmanovic'in ortasında Kravets boş pozisyonda düzgün bir kafa vuruşuyla mücadelenin skorunu belirledi: 5-3.

YORUM YAZ