MENÜ

Antalya'nın uyanışı!

Abone Ol Google News

Ligde hedefsiz kalan Antalya'nın daha rahat çıktığı maça, ateş hattından kurtulmak isteyen Dadaşlar hızlı başladı. 3'te Emrah'ın pasında Cenk Ahmet bir anda kaleciyle baş başa kaldı ancak topu Ferhat'ın üstüne nişanladı. Bu net pozisyonla başlayan mücadelenin hareketli geçmesi beklenirken, ilk yarı oldukça kısırdı. Tehlike yaratan ikinci pozisyonda Erzurum golü buldu. 39'da Aatif ceza sahasının sağ çaprazından sert vurdu. Kaleci Ferhat üstüne gelen topta golü önleyemedi ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

Haberin Devamı

Da Costa için kâbus

İlk 45'te oldukça etkisiz olan Antalya ikinci devrede uyandı. Alman süperstar Podolski 'maestro' rolünü üstlenince fark yarattı. Erzurumlu Da Costa için ise ikinci devre adeta kâbus oldu! 54'te Bünyamin'in ortasında Da Costa ile Szumski anlaşamadı, boşta kalan topu Fredy ağlara gönderdi: 1-1. 66'da Poldi bu kez Gökdeniz'i kaçarken gördü, genç oyuncu usta işi dokunuşla skoru 2-1'e getirdi. 70'te Bünyamin'le fark 2'ye çıktı. Sağ kanattan ceza alanına hareketlenen Bünyamin, Da Costa ile Bergdich'i yatırdı, harika şutla maçın skorunu belirledi: 3-1.

Haberin Devamı

Nefes alamadılar

Son 20 dakikada karşılıklı ataklardan sonuç çıkmayınca Antalya 3 puana uzandı. Yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Erzurum ise öne geçtiği maçtan eli boş ayrıldı. Bu sonuçla Antalya 39 puanla ateş hattıyla farkı açarken, Dadaşlar 27 puanda kaldı, nefes alamadı!

YORUM YAZ