MENÜ

Antalya'dan 3 gollü şov

Abone Ol Google News

Podolski, Jahovic, Sinan Gümüş ve Amilton gibi yıldızlarıyla dikkat çeken Antalyaspor'un hücum hattı, Çaykur Rizespor karşısında da takır takır işledi. Kırmızı-Beyazlılar geçtiğimiz hafta kazandıkları Beşiktaş maçına benzer bir açılış yaptı. 3. dakikada sol kanattan gelişen atakta Amilton içeri çevirdi, Sinan Gümüş düzgün bir vuruşla Kırmızı-Beyazlılar'ı öne geçirdi: 1-0. Beşiktaş karşısında atılan ilk golde de Amilton ve Sinan işbirliği vardı.

Haberin Devamı

Boffin ipten aldı

7'de Sinan farkı ikiye çıkarmaya çok yaklaştı. 12'de gelişen Rize atağında Garmash uzaktan yokladı, Boffin topu çeldi. Belçikalı kaleci 31'de ise Antalya'yı adeta ipten aldı! Melnjak sol kanattan arka direğe kesti, Samudio kafayı vurdu ancak Boffin son anda topu ayaklarıyla çıkardı. 35'te Kudryashov ortaladı, Podolski’nin sert kafa vuruşu önce Tarık sonra da direğe takıldı. İlk 45'te hem oyun hem de skor üstünlüğü Antalya lehineydi.

Penaltıyı çıkardı ama...

İkinci yarının ilk 15 dakikasında iki takım da tutuktu. 60. dakikanın ardından Antalya farkı açmak için baskıyı kurdu. 64'te Podolski'nin frikiği Tarık'tan döndü, devamında Veysel vurdu ancak savunma golü önledi. 67'de ise Fernandes, Amilton'a sert girdi ve Akdeniz ekibi penaltı kazandı. Jahovic vurdu, Tarık çıkardı ancak genç kalecinin bir ayağının çizgide olmaması nedeniyle penaltı tekrar edildi. Makedon forvet bu kez hata yapmadı: 2-0.

Haberin Devamı

Rekora ortak oldu

Hemen ardından ise sahneye Ersan Gülüm çıktı. Hakan Özmert’in kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen tecrübeli stoper kafa vuruşuyla farkı 3'e çıkardı. 88'de ise Akdeniz ekibi Doğukan ile direğe takıldı. 90+6'da ise Yeşil-Mavililer penaltı kazandı. Skoda skoru belirledi: 3-1. Bu sonuçla Antalya'nın ligdeki yenilmezlik serisi 10 maça çıktı, 2006-2007 sezonunu egale etti. Geçen hafta Galatasaray karşısında kazanan Rize ise alt sıralardan uzaklaşamadı.

YORUM YAZ