MENÜ

4 senesi ders niteliğinde!

Abone Ol Google News

Muharrem Usta döneminin ardından 8 Nisan 2018'de kimsenin o süreçte cesaret edemediği Trabzonspor Başkanlığı görevine geldi, taşın altına elini değil, adeta bedenini koydu... Geldiği ilk hafta, "Sürdürülebilir başarı ve şampiyonluk için 3-4 yıl sabrınızı rica ediyorum" dedi, 6 ay sonra da "Trabzonspor, 3-4 sene sonra tüm liglere damgasını vuracak seviyeye gelecek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kimden mi bahsediyoruz? Elbette Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan... Başkanlık koltuğuna oturduğu gün birçok kişinin kendisinden bugünler için böyle bir beklentisi-umudu yoktu doğrusu. Ancak o ilmek ilmek işledi aslında bu zaferi... Ünal Karaman'ı getirmesi de göndermesi de sürpriz olurken, Abdullah Avcı konusunda tüm olumsuz eleştirilere kulak tıkayarak Asbaşkan Ertuğrul Doğan'la birlikte bu tamamlayıcı kararı cesurca almıştı.

Sezon öncesi transferleri, nokta atışı hamleler, devre arası gelmeden yapılan takviyeler, günü gününe ödenen maaşlar, aile ortamı, saha dışında polemiğe girmeme... Şampiyonluğun başlıca unsurları Avcı kadar yönetime de ait. Şampiyonluk sonrasındaki 'Şampiyonluk anıtı' projesi de Ağaoğlu ekonomisine çok uygun. Geldiği günden bu yana transferdeki mali yapıda gelir-gider dengesinde artıya (+) geçen Trabzonspor şimdi de anıta en az 1 milyon TL karşılığında ismini yazdıracak bin (1000) kişi arıyor... Bu da minimum 1 milyar TL gelir demek! Yani; son açıklamada toplam borcu 1.4 milyar TL olduğu duyurulan Fırtına'nın belki de yeni sezona borçsuz girmesi demek... Tebrikler Ahmet Ağaoğlu, tebrikler yönetim, tebrikler Abdullah Avcı, tebrikler teknik heyet, tebrikler takım!

Haberin Devamı
YORUM YAZ