MENÜ

Valencia - Lille maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında temsilcilerimiz Yusuf Yazıcı ile Mehmet Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, İspanyol ekibi Valencia'ya konuk olacak. Henüz galibiyeti bulunmayan Fransız ekibi, ilk 3 puanına zorlu deplasmanda ulaşmak istiyor. 4 puanlı Valencia ise evinde hata yapmak istemiyor. Yusuf ve Zeki'nin mücadeleye ilk 11'de çıkması bekleniyor. Peki, Valencia - Lille maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Valencia - Lille maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda yer alan Valencia ile Lille, 4. hafta mücadelesinde kozlarını paylaşacak. 4 puanı bulunan güçlü Valencia, taraftarı önünde kazanıp ilk 2 şansını sürdürmek istiyor. Temsilcilerimiz Yusuf Yazıcı ve Mehmet Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille ise, deplasmanda sürpriz peşinde olacak.

Haberin Devamı

Valencia - Lille maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Mestalla'da oynanacak mücadele TSİ 23.00'te başlayacak. Rus hakem Sergei Karasev'in düdük çalacağı mücadele beIN SPORTS 4'ten naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Valencia - Lille ilk 11'ler:

Valencia: Cillessen, Wass, Garay, Gabriel Paulista, Gaya, Parejo, Kondogbia, Lee Kang-In, Cheryshev, Maxi Gómez, Rodrigo Moreno

Lille: Maignan, Soumaoro, Jose Fonte, Gabriel, Soumare, Benjamin Andre, Bradaric, Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı, Remy, Osimhen

Haberin Devamı

Valencia'da sakatlığı süren Piccini ve kırmızı kart cezalısı Diakhaby forma giyemeyecek. Lille'de ise sakat olan Weah ile Sanches zorlu maçı kaçıracak isimler.

Grubun diğer mücadelesinde de Chelsea, Stamford Bridge'te Ajax'ı ağırlayacak.

YORUM YAZ