MENÜ

Samsunspor - Sakaryaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Samsun - Sakarya hangi kanalda?)

Samsun - Sakarya hangi kanalda? TFF 2. Lig’de play-off heyecanı yaşanıyor. Çeyrek final rövanş maçında Samsunspor ile Sakaryaspor karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan ilk mücadeleyi Sakaryaspor sahasında 1-0 kazanmıştı. Peki, Samsunspor - Sakaryaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Samsunspor - Sakaryaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Samsun - Sakarya hangi kanalda?)

Spor Toto 1. Lig’e yükselecek son takımın belirleneceği play-off’ta çeyrek final rövanş maçları sonunda yarı finale çıkan ekipler belli olacak. Beyaz Grup'ta ilk maçı 1-0 kazanan Sakaryaspor ile Samsunspor bir kez daha karşı karşıya gelecek. Sakaryaspor 1-0'ın avantajını koruyarak yarı finale çıkmak istiyor. Samsunspor ise taraftarının desteği ile rakibi karşısında iki farklı skoru almak için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Samsunspor - Sakaryaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda bu akşam saat 20:30'da başlayacak mücadele TRT SPOR'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca Samsunspor - Sakaryaspor maçının tüm detayları fanatik.com.tr'de olacak...

İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. İbrahim Bozbey ve Gökmen Baltacı ise maçın yardımcı hakemleri olarak görev yapacak.

Haberin Devamı

Çeyrek final rövanş maçları programı...

Çeyrek final ilk maçlarında Kırmızı Grup’ta Manisa Büyükşehir Belediyespor, rakip sahada Tuzlaspor’u 2-0, Fatih Karagümrük de yine deplasmanda Şanlıurfaspor’u 1-0 yenerek avantaj elde etti.

Beyaz Grup’ta Sarıyer, Kastamonuspor 1966’yı, Sakaryaspor ise Yılport Samsunspor’u sahasında 1-0’lık skorlarla geçti.

Play-off çeyrek final rövanş maçlarının programı şöyle:

Kırmızı Grup

16.00 Manisa Büyükşehir Belediyespor-Tuzlaspor (Manisa Mümin Özkasap Spor Tesisleri)

16.00 Fatih Karagümrük-Şanlıurfaspor (Vefa)

Beyaz Grup

15.30 Kastamonuspor 1966-Sarıyer (Kastamonu Gazi)

20.30 Yılport Samsunspor-Sakaryaspor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

YORUM YAZ