MENÜ

Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray'ın rakipleri kim olacak?

Kura çekimi hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi kura çekimi için geri sayım.. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyon Şampiyonlar Ligi'nde gruplar, bugün TSİ 19:00'da Monaco'da yapılacak kura çekimiyle belli olacak. Temsilcimiz Galatasaray'ın da grubunun belli olacağı kura çekimi öncesi 2019-20 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek tüm takımlar belli oldu. Peki, Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda, Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kimler? İşte tüm detaylar burada...

Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray'ın rakipleri kim olacak?

2019-2020 sezonunda Şampiyonlar Ligi yine birbirinden özel karşılaşmalara sahne olacak. Ülkemizi ise bu sezon devler liginde Başakşehir'in elenmesinin ardından sadece Galatasaray temsil edecek. Temsilcimizin hangi grupta yer alacağı, hangi takımlarla rakip olacağı büyük merak konusu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne 4. torbadan katılacak Galatasaray Leipzig, Genk ve Lokomotiv Moskova ile rakip olamayacak. Ancak temsilcimizi zorlu rakipler bekliyor.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda?

Monaco'da saat 19.00'da başlayacak olan kura çekimi Bein Sports 1 ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca kura çekimi detaylar fanatik.com.tr'de...

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman?

Şampiyonlar Ligi kure çekilişi bu akşam Monaco'da gerçekleştirilecek. Grup etabında ilk maçlar, 17-18 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Rövanş maçları ise 10-11 Aralık tarihlerinde oynanacak.

Şampiyonlar Ligi kura çekilişinde torbaları

1. TORBA: Liverpool, Chelsea, Barcelona, Manchester City, Juventus, B.Munih, PSG, Zenit

Haberin Devamı

2. TORBA: Real Madrid, A.Madrid, B.Dortmund, Napoli, S.Donesk, Tottenham, Ajax, Benfica

3. TORBA: Lyon, B.Leverkusen, Salzburg, Olympiakos, C.Brugge, Valencia, Inter, D.Zagreb

4. TORBA L.Moskova, Genk, Galatasaray, Leipzig, Slavia Prag, Kızılyıldız, Atalanta, Lille

Öte yandan kura çekiminde, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Virgil van Dijk'in aday gösterildiği UEFA yılın futbolcusu da belli olacak. Ayrıca, yılın en iyi kalecisi, defans oyuncusu, orta saha oyuncusu ve forveti de açıklanacak. UEFA yılın en iyi kadın oyuncusu da yarın açıklananlar arasında yerini alacak.

Başkan Monaco'ya gitti!

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar Şampiyonlar Ligi kura çekimi için bu sabah saatlerinde Monaco'ya uçtu. Cengiz ve beraberindeki heyetin kura çekimi öncesi Monaco kulübüyle de Falcao konusunda görüşme yapması bekleniyor.

YORUM YAZ