Victor Osimhen geri döndü
21 Ocak 2026, Çarşamba 21:46Güncelleme Tarihi:
Galatasaray'ın 27 yaşındaki Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, Atletico Madrid karşılaşmasına ilk 11’de başlayarak 39 gün sonra sarı-kırmızılı formasına kavuştu.

Galatasaray yıldız golcüsü Victor Osimhen'e Atletico Madrid maçıyla kavuştu. Maçın 90+4. dakikasında Sara'ya müthiş bir pozisyon hazırlayan Nijeryalı santrfor adeta sarı-kırmızılı taraftarların gözünün pasını sildi.
Haberin Devamı ›
KUPA MOLASI
Son olarak 13 Aralık 2025 tarihinde Süper Lig'in 16’ncı haftasında Antalyaspor ile oynanan maçta görev alan Osimhen, sonrasında Nijerya ile Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele etti. Ülkesiyle organizasyonu üçüncü olarak tamamlayan Victor Osimhen, Süper Lig’de; Kasımpaşa ve Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupası’nda RAMS Başakşehir FK ve Fethiyespor, Turkcell Süper Kupa’da da Trabzonspor ve Fenerbahçe olmak üzere 6 resmi müsabakada forma giyemedi.

HANGİ MAÇ HANGİ KANALDA?
TV Rehberi





