MENÜ

Konyaspor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İlk 11'ler belli oldu)

Medipol Başakşehir, Süper Lig’in 7. haftasında İttifak Holding Konyaspor’a konuk olacak. İlk yenilgisini geçen hafta alan Konyaspor tekrar yeni seri yakalama peşinde. İki maçtır kazanan Başakşehir ise bu seriyi devam ettirmek istiyor. Peki, Konyaspor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de... Karşılaşma öncesi ilk 11'ler belli olurken Konyaspor'da Ömer Ali, Musa Çağıran ve ateşi yükselen Ahmet Çalık maç kadrosundan çıkarıldı.

Konyaspor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İlk 11'ler belli oldu)

Medipol Başakşehir, Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de son iki maçını kazanan ancak PSG'ye Şampiyonlar Ligi'nde mağlup olan Başakşehir hem PSG mağlubiyetini unutmak istiyor, hemde Süper Lig'de yakaladığı seriyi devam ettirmek istiyor. Konyaspor ise ilk mağlubiyetini geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında aldı. Ev sahibi takım Başakşehir'i yenerek yeni bir seri yakalama peşinde.

Haberin Devamı

Konyaspor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

KONYASPOR - BAŞAKŞEHİR MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Konyaspor - Başakşehir ilk 11'ler:

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Oğuz Kağan, Levan, Alper, Miya, Kravets

Başakşehir: Mert Günok, Rafael, Skrtel, Ponck, Bolingoli, İrfan Can, Berkay, Aleksic, Deniz Türüç, Visca, Crivelli

İH Konyaspor'da Ömer Ali, Musa Çağıran ve ateşi yükselen Ahmet Çalık maç kadrosundan çıkarıldı.

Sezonun ilk dört maçında 1 puan toplayabilen turuncu-lacivertli ekip, son iki müsabakasını kazanarak 7 puana ulaştı. İttifak Holding Konyaspor ise ligde çıktığı maçlardan 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle ayrılıp, 6 puan elde etti.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir’de tedavileri süren Nacer Chadli, Okechukwu Azubuike, Junior Caiçara ve Uğur Uçar bu mücadelede forma giyemeyecek. Turuncu-lacivertli ekipte ayrıca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ancak henüz ismi açıklanmayan bir futbolcu da kadroda yer alamayacak.

YORUM YAZ