MENÜ

Juventus - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta heyecanı başlıyor. D Grubu’nun iki favorisi Juventus ile Atletico Madrid, kozlarını İtalya’da paylaşacak. Juve’de Ronaldo yeniden formasına kavuşacak. Nefes kesecek mücadelenin yayın bilgisi futbolseverler tarafından araştırılıyor. Juventus - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularının cevapları ve zorlu maç ile ilgili tüm detaylar haberimizde olacak.

Juventus - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin maçı İtalya’da oynanacak. D Grubu’nda Merih Demiral’li Juventus, Atletico Madrid’le karşı karşıya gelecek. Zorlu kapışma öncesi Juve, 10 puanla lider, Atletico da 7 puanla ikinci sırada. Ev sahibinde geçtiğimiz hafta sakatlığı sebebiyle forma giymeyen Cristiano Ronaldo’nun, Atletico’ya karşı ilk 11’de sahne alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

JUVENTUS - ATLETİCO MADRİD CANLI İZLE

ATLETİCO'NUN ORANI YÜKSELDİ! TIKLA, HEMEN OYNA!

Juventus - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye-İzlanda arasındaki EURO 2020 maçımızı yöneten İngiliz hakem Anthony Taylor’ın düdük çalacağı mücadele TSİ 23.00’te başlayacak. beIN MAX 1 ekranlarından naklen yayınlanacak karşılaşmanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Juventus - Atletico Madrid ilk 11'ler:

Juventus: Szczesny, De Sciglio, De Ligt, Bonucci, Danilo, Bentancur, Matuidi, Ramsey, Pjanic, Ronaldo, Dybala

Atletico Madrid: Oblak, Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi, Saul, Herrera, Thomas, Koke, Morata, Vitolo

Sakatların sayısı fazla

Ancak Siyah-Beyazlılar’da Chiellini, Perin, Bernardeschi ve Douglas Costa sakatlıkları, Emre Can da listede olmadığı için forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise Gimenez, Savic, Diego Costa ve Vrsaljko, sakatlıkları nedeniyle oynamayacak.

Haberin Devamı

Juve kazanırsa, grubu zirvede bitirmeyi garantileyecek. Atletico galip gelirse, Juve gibi grupta çıkmayı garantileyecek. İki takımın Madrid’deki ilk maçları ise 2-2 sona ermişti.


YORUM YAZ