MENÜ

Galatasaray - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Barcelona'ya konuk olan Galatasaray, Camp Nou'dan müthiş sayılabilecek bir sonuçla döndü. Avrupa'nın en formda takımlarından Barcelona'ya hem de deplasmanda direnen Sarı-Kırmızılılar, golsüz beraberlikle tur şansını İstanbul'a taşıdı. Nef Stadı'nda, 50 bin Aslan'ın önünde oynanacak olan rövanş öncesi google aramaları başladı: Galatasaray - Barcelona rövanş maçı ne zaman? Galatasaray - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Galatasaray - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova'nın önünde E Grubu'nu namağlup lider tamamlayarak Son 16'ya yükselen Galatasaray, dünya devi Barcelona ile kozlarını paylaştı. Eşleşmedeki ilk ayak Camp Nou'da oynanırken Aslan, sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Yıldızlar topluluğu rakibine zorlu deplasmanda kaybetmeyen ve Avrupa'da yoluna namağlup devam eden temsilcimiz, rövanş maçına umutlu çıkacak. Deplasmanda gol avantajı kuralı kalktığı için, her türlü beraberlik halinde İstanbul'daki maç uzatmalara gidecek. Kazanan taraf kim olursa, adını çeyrek finale yazdıracak.

Haberin Devamı

Galatasaray - Barcelona rövanş maçı ne zaman? Galatasaray - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Son 16 Turu rövanş maçında Barcelona'yı 17 Mart Perşembe günü ağırlayacak. TSİ 20.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak karşılaşmanın tüm detayları fanatik.com.tr'de olacak.

Haberin Devamı

Marcao ve Nelsson göz doldurdu

Galatasaray'da, Barcelona mücadelesinde savunmanın merkezinde Marcao ve Victor Nelsson görev yaptı. İki futbolcu, maç boyunca Katalan ekibinin hücumcularına geçit vermedi. Marcao, yaptığı kritik müdahaleler ile ön plana çıkarken, Nelsson ise neredeyse tüm yan toplarda başarılı hamleler yaptı.

Inaki Pena'dan geçit yok

Devre arasında Barcelona'dan kiralık olarak Galatasaray'a katılan Inaki Pena, dün eski takımına karşı harikalar yarattı. 23 yaşındaki file bekçisi, Katalan ekibine 90 dakika boyunca geçit vermedi. Özellikle 27'de Jordi Alba'nın kullandığı frikikte devleşen İspanyol eldiven, kalesine gelen 4 isabetli şutun tamamını kurtardı.

van Aanholt zoru başardı

Sarı-Kırmızılılar'da dün şüphesiz en zor görevlerden biri sol bekte forma giyen Va n Aanholt'a aitti. Hollandalı savunmacı, dünyanın en hızlı kanat oyuncularından biri olan Barcelona'nın yıldızı Adama Traore'yi durdurmakla görevlendirildi. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, zaman zaman aksasa da İspanyol futbolcuya şans tanımadı.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu fırtınası

Galatasaray'da sezonun en formda isimlerinden biri Kerem Aktürkoğlu oldu. 23 yaşındaki oyuncu, Avrupa Ligi'nde de oldukça iyi bir performans sergiledi. Kerem, Barcelona Te knik Direktörü Xavi'nin de dikkatini çekti. İspanyol çalıştırıcı, önceki günkü basın toplantısında Milli oyuncumuzu överek, "Galatasaray'da beni şaşırtan yetenekte oyuncular var, Kerem Aktürkoğlu gibi. Çok iyi bir futbolcu" ifadelerini kullanmıştı. Dün gözler Kerem'in üzerindeydi. Cim Bom, dev rakibi karşısında oyunu geride kabul etti. Kontrataklarla tehlike yaratmaya çalışan Galatasaray'da beklendiği gibi en etkili isim, 23 yaşındaki yıldız oldu. Kerem, zaman zaman Barcelona savunmasını zorladı.

Her pozisyonun içinde yer aldı

Milli oyuncu, özellikle 39. dakikada hepimizi heyecanlandırdı. Kerem, rakiplerinden birer birer sıyrılıp ceza sahasına girdi. Yıldız futbolcunun şutuna Garcia son anda ayağıyla dokunup topun az farkla kornere gitmesini sağladı. Kerem Aktürkoğlu ikinci yarıda da Aslan'ın rakip kalede etkili olduğu hemen her pozisyonun içinde yer aldı. 23 yaşındaki yıldız savunmasına da yardım ederek Barça'nın en etkili isimlerinden Tr aore karşısında Van Aanholt'a destek verdi.

YORUM YAZ