MENÜ

Galatasaray - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'de 13. haftayı Trabzonspor beraberliği ile kapatan Galatasaray Türkiye Kupası'nda sezonun ilk maçında TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor ile karşılaşacak. Peki, Galatasaray - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Galatasaray - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında TFF 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılı takım ilk maçta avantajlı skoru alarak ikinci maç öncesi avantaj sağlamak istiyor. Galatasaray'da Fatih Terim'in gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadro ile karşılaşmaya başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaray - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türk Telekom Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. ASPOR'dan canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Kupanın son şampiyonu Galatasaray, bu sezon organizasyona 5. turda dahil oldu. Tuzlaspor ise 3. turda Nazilli Belediyespor, 4. turda da Karacabey Belediyespor’u eledi.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Florin Andone, Ryan Babel, Christian Luyindama ve Şener Özbayraklı maçta forma giyemeyecek.

Karşılaşmanın rövanşı, 17 Aralık Salı günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

YORUM YAZ