Diego Simeone'den Galatasaray için şok karar! İspanyollar duyurdu...
17 Ocak 2026, Cumartesi 14:11Güncelleme Tarihi:
ASLAN'IN RAKİBİ ATLETI
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasında Galatasaray, Rams Park'ta İspanyol kulübü Atletico Madrid'i konuk edecek. 21 Ocak Çarşamba saat 20.45'te oynanacak karşılaşma büyük bir heyecana sahne olacak.

SIMEONE'DEN BÜYÜK ROTASYON
Şampiyonlar Ligi'nde şu anda 8. sırada olan ve lig etabını ilk 8'de bitirerek direkt son 16'yı hedefleyen Atletico Madrid, ligde yarın evinde oynayacağı Alaves maçında rotasyona gidiyor.

JULIAN ALVAREZ ŞAŞKINLIĞI
Arjantinli teknik adamın, Galatasaray maçına daha diri bir takımla çıkmak için aldığı bu kararda Julian Alvarez detayı şaşkınlık yarattı. İspanyol basınından MARCA'da yer alan haberde Galatasaray maçını oldukça kritik gören Simeone'nin Pubill, Koke, Baena ve Julian Alvarez'i Alaves'e karşı yedek kulübesinde başlatacağı belirtildi.

İSPANYOL BASINI HAYRETE DÜŞTÜ
Lider Barcelona'nın 11 puan gerisinde olan Atletico Madrid'de özellikle Julian Alvarez'in bu karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayacak olması İspanyol basınını şaşırttı.
