MENÜ

Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe Sevilla rövanş maçı (CANLI TAKİP)

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nu zirvede tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nden gelen Sevilla ile Son 16 Turu ilk maçında kozlarını paylaştı. Temsilcimiz, Sevilla karşısına 4 oyuncusundan yoksun çıktı. Jorge Jesus'un ekibi, muhteşem bir ilk yarı geçirirken ikinci yarıda yediği gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Kanarya, güçlü rakibini Kadıköy'de rövanşta ağırlarken Fenerbahçe nasıl tur atlar? sorusunun yanıtımerak konusu oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe Sevilla rövanş maçı (CANLI TAKİP)

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sevilla'ya konuk oldu. Kanarya, eski adıyla UEFA Kupası, yeni ismiyle Avrupa Ligi’nde bu akşam 135. kez boy gösterdi. Avrupa’da son maçını 3 Kasım’da Dinamo Kiev deplasmanında oynayan Fenerbahçe, yaklaşık 4 ay sonra yeniden Kupa 2’de sahaya çıktı. Ramon Sanchez Pizjuan'da oynanan ve Fransız hakem François Letexier'nin yönettiği 90 dakikada Luan Peres, sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Grup etabında başarılı maçlar çıkaran Gustavo Henrique’nin yanı sıra sol bek Ezgjan Alioski ve forvet Serdar Dursun ise UEFA’ya bildirilen listede isimleri yer almadığı için Sevilla karşısında görev yapamadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe nasıl tur atlar Fenerbahçe Sevilla rövanş maçı (CANLI TAKİP)

2. yarı kabus gibi geçti

Avrupa Ligi’ni en çok kazanan Sevilla’yı en kötü dönemlerinden birinde yakalayan Fenerbahçe, özellikle ilk yarıda yüzde yüzlük gol fırsatlarını harcayınca maçı zora soktu. 56’da Jordan, 85’te Lamela’nın golleri ise tur ümitlerini büyük ölçüde azalttı. Rövanş haftaya aynı gün Kadıköy’de; Fener çeyrek final için tüm şartları zorlayacak

Fenerbahçe nasıl tur atlar Fenerbahçe Sevilla rövanş maçı (CANLI TAKİP)

 

Fenerbahçe nasıl tur atlar?

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Ramon Sanchez Pizjuan'da Sevilla'ya 2-0 kaybeden Fenerbahçe'nin rövanş maçında 3 farklı galibiyetten başka şansı yok. Temsilcimizin 2 farklı galibiyetinde maç uzayacak. Sevilla'nın galibiyeti, her türlü beraberliği ve tek farklı mağlubiyetinde çeyrek finale yükselen taraf İspanyol ekibi olacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe nasıl tur atlar Fenerbahçe Sevilla rövanş maçı (CANLI TAKİP)

Fenerbahçe Sevilla rövanş maçı hangi kanalda?

İlk maçtan istemediği bir sonuçla ayrılan Fenerbahçe, İspanyol ekibini Kadıköy'de ağırlıyor. Ülker Stadı'nda oynanan ve saat 20.45'te başlayan Fenerbahçe-Sevilla maçı Exxen'den naklen yayınlanıyor.

FENERBAHÇE-SEVİLLA CANLI TAKİP

YORUM YAZ