MENÜ

EYÜPSPOR'UN SÜPER LİG UMUTLARI 1 HAFTA ERTELENDİ! (ÖZET) Adanaspor - Eyüpspor maç sonucu: 1-0

Arda Turanlı Eyüpspor, Trendyol 1.Lig'in 28'inci haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Eflatun-Sarılılar kazanması halinde bitime 6 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyecekti. Ancak 16. dakikadan itibaren 10 kişi oynayan Adana günün sürprizini yaptı ve sahadan 1-0 galip ayrıldı.

EYÜPSPOR'UN SÜPER LİG UMUTLARI 1 HAFTA ERTELENDİ! (ÖZET) Adanaspor - Eyüpspor maç sonucu: 1-0

Trendyol 1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselmenin eşiğindeydi... Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı İstanbul temsilcisi, ligin 28'inci haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Sezonun flaş ekiplerinden Eflatun-Sarılılar, mücadeleyi kazanması halinde ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonluğa uzanacak ve Süper Lig'e yükselmeyi garantileyecekti.

Haberin Devamı

Ancak Eyüp bu arzusunu ertelemek zorunda kaldı. 16. dakikada Oumar Diakite kırmızı kart görüp Adanaspor'u 10 kişi bıraksa da Turuncu-Beyazlılar zorlu maçta kazanmasını bildi. 60'ta Junior Fernandes sahneye çıktı ve maçın skorunu belirleyen golü attı: 1-0. Bu sonuçla Adana ekibi, Eyüp'ün Süper Lig hayallerini erteledi.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

KIRMIZI KART | 17. dakikada Adanaspor'da Diakite, rakibine kontrolsüz şekilde müdahalede bulundu. Hakem Ömer Tolga Güldibi, VAR monitöründe pozisyonu izledikten sonra direkt olarak kırmızı kartını çıkardı.

KAÇTI | 20. dakikada Adanaspor savunmasının arkasına sarkan Junior Fernandes, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Fernandes'in aşırtma vuruşunda top kale direğinin yanından dışarıya gitti.

Haberin Devamı

GOL | 60. dakikada Junior Fernandes açık alanı iyi değerlendirdi, Oberlin'i gördü, Oberlin kaleciyle karşı karşıya kaldı vurdu, seken topu kafayla Fernandes tamamladı. Adanaspor 1-0 önde.

ART ARDA İKİ DİREK! | 68. dakikada Murat sağ kanattan ortaladı, Obeng Ampem vurdu top direkten döndü, Bruno tamamlamak istedi, Fatih engel oldu, Bruno bir kez daha vurdu ve top bir kez daha üst direkten oyun alanına döndü!

İLK 11'LER

Adanaspor: Ferhat Kaplan, Hüseyin Öztürk, Fatih Kurucuk, Feyzi Yıldırım, Kubilay Aktaş, Oumar Diakite, Mehmet Taş, Abdoulaye Dabo, Amadou Ciss, Dimitri Oberlin, Junior Fernandes.

Eyüpspor: Muhammed Birkan Tetik, Luccas Claro, Robin Yalçın, Adrien Regattin, Fredy, Ömer Bayram, Sinan Gümüş, Taşkın İlter, Prince Obeng Ampem, Melih Kabasakal, Gianni Bruno.

 

EYÜPSPOR'UN KALAN MAÇLARI!

Altay
Manisa FK
Boluspor
Şanlıurfaspor
Göztepe
Erzurumspor

EYÜPSPORUN SÜPER LİG UMUTLARI 1 HAFTA ERTELENDİ (ÖZET) Adanaspor - Eyüpspor maç sonucu: 1-0

YORUM YAZ