MENÜ

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Corona Virüs sonrası Galatasaray ilk kez sahaya çıkıyor. Sarı-Kırmızılı takım 27. hafta maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılı takım rakibini yenerek şampiyonluk yarışında kayıp yaşamak istemiyor. Çaykur Rizespor ise düşme potasından çıkmak için kazanmak zorunda. Mücadele öncesi Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu. Teknik patron Fatih Terim, sakatlığı bulunan Marcao'nun yerine Ryan Donk'un yanında stoperde Ahmet Çalık'a şans verdi. Peki, Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, , Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Galatasaray’da Marcao sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle uzun süre ara verilen ligdeki son maçını 15 Mart’ta Türk Telekom Stadı’ndaki seyircisiz derbide Beşiktaş ile yapan sarı-kırmızılı ekip, 91 gün aradan sonra karşılaşmaya çıkacak. Lige pandemi nedeniyle ara verilmeden önce 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Galatasaray, topladığı 50 puanla 3. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Çaykur Didi Stadı’ndaki müsabaka saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Çaykur Rizespor - Galatasaray ilk 11'ler:

Galatasaray'ın 11'i: Muslera, Mariano, Donk, Ahmet Çalık, Saracchi, Lemina, Seri, Ömer, Feghouli, Onyekuru, Falcao

Galatasaray'ın yedek kulübesi: Okan, Şener, Emin, Linnes, Selçuk, Belhanda, Taylan, Emre Akbaba, Andone, Adem

Çaykur Rizespor'un 11'i: Tarık, Moroziuk, Fernandes, Talbi, Mejnak, Vetrih, Diomande, Tunay, Garmash, Samudio, Skoda

GALATASARAY'A DEPLASMANDA MUHTEŞEM ORAN!

Galatasaray zirve yarışını sürdürmek istiyor

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle uzun süre ara verilen ligdeki son maçını 15 Mart’ta Türk Telekom Stadı’ndaki seyircisiz derbide Beşiktaş ile yapan sarı-kırmızılı ekip, 91 gün aradan sonra karşılaşmaya çıkacak. Lige pandemi nedeniyle ara verilmeden önce 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Galatasaray, topladığı 50 puanla 3. sırada yer aldı. Ligde 26 haftada 25 puan toplayabilen Çaykur Rizespor ise averajla 16. sırada yer buldu. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı.

Haberin Devamı

Marcao forma giyemeyecek

Galatasaray’da Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao Teixeira, sakatlığı nedeniyle Çaykur Rizespor müsabakasında görev yapamayacak. Yaklaşık 10 gün önce antrenmanda sakatlanan ve sol yan bağlarında ikinci derece hasar tespit edilen 24 yaşındaki stoper, bir süre daha takımdan ayrı kalacak.

Uzun süreli sakatlığı bulunan Cristian Luyindama’nın lisansının çıkarılmadığı sarı-kırmızılı takımda, Marcao’nun bir süre daha forma giyemeyecek olması teknik ekibi düşündürüyor. İki önemli futbolcunun yokluğunda teknik direktör Fatih Terim’in stoper ikilisinde Ryan Donk’un yanında Ahmet Çalık veya genç oyuncu Emin Bayram’ı görevlendirmesi bekleniyor.

Beş futbolcu kart cezası sınırında

Galatasaray’da Çaykur Rizespor mücadelesi öncesinde 5 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı ekipte Jean Michael Seri, Sofiane Feghouli, Ryan Donk, Mariano Filho ve Adem Büyük, Çaykur Rizespor müsabakasında sarı kart görmeleri durumunda 28. haftadaki Gaziantep Futbol Kulübü mücadelesinde görev yapamayacak.

Haberin Devamı

Son 10 maçında yenilmedi

Galatasaray, Süper Lig’de yaptığı son 10 maçta yenilgi yaşamadı. Ligde son mağlubiyetini 16. haftada deplasmanda Göztepe karşısında gören sarı-kırmızılı ekip, sonrasında yaptığı 8 maçı da kazandı.

Galatasaray, 25. haftada şampiyonluk mücadelesi veren Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda, 26. haftadaki derbide ise Beşiktaş ile sahasında berabere kaldı.

YORUM YAZ