MENÜ

Bursaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto 1. Lig’de 2 maçtır sahadan puansız ayrılan Bursaspor, Royal Hastanesi Bandırmaspor’u konuk edecek. Her iki takım da büyük ölçüde hedefsiz kalırken prestij için sahaya çıkacak. Ligin ilk yarısında Bandırma’da oynanan maçı 2-1’lik sonuçla Bursaspor kazanmıştı. Peki, Bursaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Bursaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto 1. Lig’de Play-Off şansı büyük oranda sona eren Bursaspor, 30. hafta mücadelesinde Royal Hastanesi Bandırmaspor’u ağırlayacak. Son 2 maçından mağlubiyet ile ayrılan Bursaspor, Play-Off iddiasından uzaklaşırken haftaya 40 puan ile 10. sırada girdi. Son 4 maçından 7 puan çıkaran Bandırma temsilcisi ise Bursaspor’un 1 puan ve bir basamak gerisinde yer alıyor. Her iki takım da büyük ölçüde hedefsiz kalırken prestij için sahaya çıkacak. Ligin ilk yarısında Bandırma’da oynanan maçı 2-1’lik sonuçla Bursaspor kazanmıştı.

Haberin Devamı

Bursaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

15 Nisan Perşembe günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayı, hakem Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını ise Cem Özbay ve Cemil Tunç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hamit Basık. 90 dakika TRT Spor ve beIN MAX 1'den naklen yayınlanacak.

Bursaspor’da sakatlığı devam eden İsmail Çokçalış, bu mücadelede forma giyemeyecek. Sarı kart sınırındaki Onur Atasayar, Ramazan Keskin, Tuğbey Akgün, Ozan İsmail Koç ve Kerem Şen de kart görmeleri halinde, hafta sonu deplasmanda oynanacak Yılport Samsunspor karşılaşmasında yer alamayacak. Bandırma cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Haberin Devamı

Bu sezon sahasında oynadığı lig karşılaşmalarında, geçen sezonlardaki performansının gerisinde kalan Bursaspor, evindeki 14 maçta sadece 22 puan toplayabildi. Bu mücadelelerin 7’sini kazanan Bursa ekibi, 6 mağlubiyet alırken, bir kez de beraberlikle sahadan ayrıldı. Bandırma ekibi ise deplasmandaki 14 maçında 13 puan topladı, 9 mağlubiyet aldı.

YORUM YAZ