MENÜ

Borussia Dortmund - PSG maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (İLK 11'LER)

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda Galatasaray’ın grubundan bir üst tura çıkan PSG'yi Signal Iduna Park'ta konuk ediyor. Dortmund, bu sezon Şampiyonlar Ligi grup aşamasında en az gol yiyen takım olan PSG'yi taraftarı önünde mağlup etmek istiyor. Yıldızlar topluluğu PSG ise evine avantajlı bir skorla dönmenin peşinde. Mücadele öncesi ilk 11'ler belli oldu. Dortmund'da Erling Haaland, PSG'de ise Mbappe takımlarının gol silahı olarak sahaya çıkıyor. Borussia Dortmund - PSG maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Borussia Dortmund - PSG maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (İLK 11'LER)

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 Turu heyecanı başlıyor. Alman ekibi Borussia Dortmund, Galatasaray’ın grubundan bir üst tura çıkan Fransız devi PSG’yi ilk maçta ağırlayacak. Mücadele öncesi Dortmund’da gözler devre arasında Salzburg’dan takıma katılan Erling Haaland’da, konuk takımda da Mbappe’de olacak.

Haberin Devamı

PSG'YE DEPLASMANDA MUHTEŞEM ORAN! TIKLA, HEMEN OYNA!

Ev sahibinde Marco Reus ve Delaney, PSG’de de Dagba ile Diallo sakatlıkları nedeniyle oynamayacak. Daha önce sadece 2010/11 Avrupa Ligi gruplarında karşı karşıya gelen Borussia Dortmund ve Paris Saint-Germain'in o sezon oynadığı iki karşılaşma da beraberlikle sonuçlanmıştı.

Borussia Dortmund - PSG maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Signal Iduna Park'ta oynanacak mücadele TSİ 23.00'te başlayacak. Mateu Lahoz'un düdük çalacağı 90 dakika beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund - PSG ilk 11'ler:

Borussia Dortmund: Bürki, Piszczek, Hummels, Zagadou, Hakimi; Can, Witsel, Guerreiro; Sancho, Hazard, Haland

PSG: Navas, Meunier, Kimpembe, Silva, Kurzawa, Marquinhos, Gueye, Verratti, Di Maria, Neymar , Mbappe

Bu sezon Şampiyonlar Ligi grup aşamasında en az gol yiyen takım Paris Saint-Germain olurken, Borussia Dortmund, bu sezon son 16 turuna kalan ekipler arasında grup aşamasının en az gol atan takımı olmuştu.

F Grubu'ndan son 16 turuna yükselen Borussia Dortmund, topladığı 10 puanla Barcelona'nın ardından ikinci sırada yer almış ve bir üst tura adını yazdırmıştı. Galatasaray'ın bulunduğu A Grubu'nun domine eden ve 16 puanla zirvede yer alan PSG ise Real Madrid'in önünde son 16'ya yükselmişti.

YORUM YAZ