MENÜ

beşiktaş trabzon maçı ne zaman canlı izle

Trabzon Beşiktaş erteleme maçı zirveyi şekillendirecek mücadelelerden. Beşiktaş Trabzonspor'u yendiği takdirde Fenerbahçe'yi yenerek Süper Lig'in zirvesine yükselecek. Peki Trabzon Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte bu sorunun cevabı ve daha fazlası haberimizin detaylarında. Ayrıca Oğuzhan'la ilgili son dakika bilgisi de mevcut.

beşiktaş trabzon maçı ne zaman canlı izle

Trabzonspor Beşiktaş maçı Süper Lig'de bitime 9 hafta kala zirveyi şekillendirecek. Kartal, erteleme sınavında, taraftarına büyük maç zaferi armağan etmekte kararlı Trabzonspor’a konuk oluyor. Beşiktaş Trabzonspor maçından galip ayrıldığı takdirde Süper Lig'de yeniden lider olacak. Zirvenin şekilleneceği maçta Fırtına’nın kolay pes etmeye hiç niyeti yok.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ CANLI İZLE

Süper Ligin 19. haftasında oynanması gereken karşılaşma yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenmişti.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ CANLI ANLATIM

Beşiktaş, Süper Ligde 57 puan ve bir maç eksiği ile lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde bulunuyor. Siyah Beyazlılar, Trabzonspor maçından 3 puan çıkarması halinde 3 hafta önce kaybettiği liderliği Fenerbahçe'den geri alacak.

TRABZONSPOR'UN 11'i BELLİ OLDU

Esteban, Cavanda, Mustafa, Douglas, Yusuf, Okay, Aytaç, Erkan, Marin, Muhammet Demir, Cardozo


BEŞİKTAŞ'IN 11 BELLİ OLDU

Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Necip Uysal, Dusko Tosic, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Kerim Frei, Mario Gomez

Yedekler: Günay Güvenç, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Veli Kavlak, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Serdar Kurtuluş


AÇIKLANDI | Beşiktaş-Antalyaspor maçı nerede oynanacak?
OĞUZHAN İYİLEŞTİ

Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor
maçında sakatlanan ve kasığında yırtık tespit edilen Oğuzhan Özyakup iyileşti. Oğuzhan, Trabzonspor maçına 11'de başlıyor.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 15 Mart'ta oynanması kararlaştırılan Trabzonspor-Beşiktaş maçı bu akşam (15 Mart Salı) Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 19:30'da başlayacak.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Trabzonspor-Beşiktaş maçı bu akşam (15 Mart Salı) Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 19:30'da başlayacak. Bu zorlu mücadele LİG TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

SALİH YETİŞİYOR

Süper Lig’de bu sezon iyi bir performans gösteremeyen Trabzonspor, Beşiktaş’ı yenip taraftarına bir derbi galibiyeti hediye etmek istiyor. Süper Lig’in 22. haftasında İstanbul’da oynanan Galatasaray- Trabzonspor maçının 86. dakikasında hakem Deniz Ateş Bitnel’in kararlarına tepkigöstererek, elinden kırmızı kartını alıp kendisine gösteren ve ‘Çık dışarı’ işareti yaptığı için 3 maç ceza alan Salih Dursun ise cezası bittiği için Beşiktaş karşısında sahada olabilecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de bugün Beşiktaş ile yapacağı 19. hafta erteleme maçının hazırlıklarını tamamladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışma yaptığı belirtildi. Yağmur altında gerçekleşen antrenmanın, futbolcuların dar alanda yaptığı maç ile sona erdiği ifade edildi.

3 YILLIK SERİ

Trabzon Beşiktaş’ı Hüseyin Avni Aker’de en son 21 Nisan 2012’de 1-0’lık sonuçla mağlup etti. Bordo-Mavililer, o karşılaşmadan sonra Trabzon’da konuk ettiği Beşiktaş ile 2 kez berabere kalırken, 1 kez de yenildi. Siyah- Beyazlılar, bu akşamki mücadeleyi de kayıpsız atlatıp bu serinin devam etmesini planlıyor.

Trabzon,Beşiktaş’ı Hüseyin Avni Aker’de en son 21 Nisan 2012’de 1-0’lık sonuçla mağlup etti. Bordo-Mavililer, o karşılaşmadan sonra Trabzon’da konuk ettiği Beşiktaş ile 2 kez berabere kalırken, 1 kez de yenildi. Siyah- Beyazlılar, bu akşamki mücadeleyi de kayıpsız atlatıp bu serinin devam etmesini planlıyor.

KARTAL 1 KEZ YENİLDİ

Beşiktaş, bu sezon deplasmanda sadece Fenerbahçe’ye yenildi. 23. haftada Kadıköy’deki derbiyi 2-0 kaybeden Siyah- Beyazlılar, rakip sahada çıktığı diğer 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan topladı. Şenol Güneş’in öğrencileri, bu akşam sahadan 3 puanla ayrılmaları halinde hem ligin zirvesini hem de dış sahada en fazla puan toplayan takım olma unvanını Fenerbahçe’den alacak

STAT: Avni Aker
SAAT: 19.30
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Bülent Yıldırım




Haberin Devamı
YORUM YAZ