MENÜ

Beşiktaş-Liverpool maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde 1-0'ın rövanşında Liverpool ile karşılaşacak. Peki bu zorlu mücadele ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş-Liverpool maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, İngiltere'nin güçlü ekibi Liverpool ile deplasmanda oynanan maçta 1-0 mağlup olmuştu. Tur için şansını İstanbul'da oynanancak maça bırakan Kara Kartal, sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20:00'de oynanacak mücadele öncesinde Beşiktaş'ta eksik futbolcuların fazlalığı can sıkıyor. Siyah-Beyazlılar'da Ramon Motta ve Ersan Adem Gülüm cezaları yüzünden Liverpool karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş 26 Şubat (Perşembe) günü 1-0'ın rövanşında Liverpool ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa ligi temsilcimiz Beşiktaş 26 Şubat günü 1-0'ın rövanşında Liverpool ile İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda seyircisinin önünde karşı karşıya gelecek.

Olimpiyat'a geliyor

Liverpool için Olimpiyat Stadı'nın yeri bambaşka. Devresini 3-0 geride bitirdikleri maçta Milan ile 3-3 berabere kalmış ardından penaltılarla Şampiyonlar Ligi kupasını müzelerine taşımışlardı. Beşiktaş, İngiliz ekipleriyle oynadığı 18 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik, 8 yenilgi aldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde 26 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da başlayacak Beşiktaş-Liverpool maçı Star TV'den yayınlanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ