MENÜ

Barcelona-Villarreal maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kral Kupası yarı final ilk maçında Barcelona, evinde Villarreal'le kozlarını paylaşacak.

Barcelona-Villarreal maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İspanya Kral Kupası yarı finalinde heyecan bu akşam başlayacak.

İki maçlı eleminasyon sistemine göre oynanan turnuvanın ilk ayağında Barcelona, sahasında Villarreal'i misafir edecek. Nou Camp Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak. Kritik müsabakayı Türk futbolseverler, Lig TV 2 ekranlarından naklen izleyebilecek. Teknik direktörülüğünü Luis Enrique'nin yaptığı Katalan devi, çeyrek finalde milli oyuncumuz Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid'i saf dışı bırakmıştı. Marcelino'nun çalıştırdığı Sarı Denizaltılar ise çeyrek finalde Getafe'yi eleyip adını son 4 takım arasına yazdırmayı başarmıştı. Bu eşleşmenin rövanşı da 4 Mart tarihinde oynanacak.

Barcelona, bu maça Ter Stegen, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Rafinha, Mascherano, Iniesta, Suarez, Messi ve Neymar ilk 11'iyle çıkacak. Villarreal ise Asenjo, Mario, Musacchio, Ruiz, Costa, Jonathan, Pina, Bruno, Cheryshev, Giovani ve Vietto'dan oluşan kadroyla sahadaki yerini alacak.

Öte yandan yarı finalin diğer eşleşmesinde bu gece TSİ 23.00'te Athletic Bilbao-Espanyol maçı oynanacak. Bu mücadele de Lig TV 2'de yayınlanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ