MENÜ

Athletic Bilbao - Real Sociedad maçı hangi kanalda, saat kaçta?

İspanya Kral Kupası finalinde Athletic Bilbao ile Real Sociedad karşılaşıyor. Sevilla Olimpiyat Stadyumu’ndaki final öncesi heyecan dorukta. Peki, Athletic Bilbao - Real Sociedad maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Athletic Bilbao - Real Sociedad maçı hangi kanalda, saat kaçta?

İspanya Kral Kupası’nda ertelenen 2019-2020 sezonu finalinde, Athletic Bilbao ile Real Sociedad yarın karşılaşacak. Kovid-19 nedeniyle ertelemeli 2019-2020 sezonu ile bu yılki turnuvanın finaline kalan Athletic Bilbao, bu maçları kazanırsa iki hafta içinde aynı organizasyonda iki kez şampiyonluğa ulaşacak.

Haberin Devamı

Athletic Bilbao - Real Sociedad maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Geçen yıl ertelenen İspanya Kral Kupası finalinde Athletic Bilbao ile Real Sociedad, Sevilla Olimpiyat Stadı’nda TSİ 22.30’da kozlarını paylaşacak. Karşılaşma, Tivibu Spor 2 kanalından naklen yayımlanacak.

1903 yılından bu yana düzenlenen organizasyonda, Athletic Bilbao 23 kez kupaya uzanırken, Real Sociedad’ın ise 2 şampiyonluğu bulunuyor. Athletic Bilbao 37, Real Sociedad 34 yıl sonra kupayı tekrar müzesine götürmek için sahaya çıkacak.

İspanya Kral Kupası’nda bu sezonun finali ise 17 Nisan’da Barcelona ile Athletic Bilbao arasında oynanacak. Athetic Bilbao, finalleri kazandığı takdirde aynı turnuvada iki hafta arayla üst üste iki kez şampiyonluk sevinci yaşayacak.

YORUM YAZ