MENÜ

Antalyaspor - Gaziantep FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İlk 11'ler belli oldu)

Antalyaspor ile Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 5. haftasında zorlu maçta 3 puan mücadelesi verecek. İki takımda haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Peki, Antalyaspor - Gaziantep FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de... Maçın ilk 11'leri belli oldu.

Antalyaspor - Gaziantep FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İlk 11'ler belli oldu)

Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor ile Gaizantep Fk 3 puan mücadelesi verecek. Antalyaspor sahasında kazanarak rakibini eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Gaziantep FK ise, bu zorlu mücadeleyi kazanarak ilk galibiyetini almak istiyor.

Haberin Devamı

Antalyaspor - Gaziantep FK maçı hangi kanalda, saat kaçta?

18 Ekim Pazar günü 16.00’da Antalya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Koray Gençerler yönetecek. beIN SPORTS HD2'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylarx fanatik.com.tr'de...

ANTALYASPOR - GAZİANTEP FK MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Antalyaspor - Gaziantep FK 11'leri...

Antalyaspor: Boffin, Mert, Veysel, Naldo, Kudryashov, Nuri, Sam, Bünyamin, Podolski, Amilton, Jahovic.

Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Djilobodji, Kana-Biyik, Tosca, Morais, Güray, Sousa, Maxim, Dicko, Mirallas

Ev sahibi Antalyaspor'da Drole, Doğukan Sinik, Fred ve Serdar Gürler sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Ligin geride kalan haftalarında henüz galibiyetle tanışamayan ve 3 puan toplayabilen Gaziantep FK, 7 puanlı rakibini yenerek ligdeki ilk galibiyetine ulaşabilmenin hesaplarını yapıyor. Sakatlığı nedeniyle forvet oyuncusu Muhammet Demir’den Antalya deplasmanında yararlanamayacak olan Gaziantep ekibinin başında kart cezası nedeniyle teknik direktör Marius Sumudica da olmayacak. Sumudica’nın yokluğunda takımın başında yardımcı antrenör Gabriel Margarit’in olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Gaziantep'ten ilk 4 haftada 1 mağlubiyet, 3 beraberlik

Ligde oynadığı ilk maçta deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Gaziantep FK, ikinci haftada konuk ettiği Karagümrük ile son dakikada yediği golle 2-2 berabere kaldı. Üçüncü hafta karşılaşmasında Göztepe deplasmanına giden kırmızı-siyahlılar, bu sefer son dakika penaltı golüyle 2-2'lik skoru bularak bir puanı kurtardı. Ligin dördüncü haftasında ise sahasında Trabzsonpor ile mücadele eden Gaziantep temsilcisi, sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılarak yine bir puana razı oldu.

YORUM YAZ