MENÜ

Yemekteyiz!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Çorba Ulusoy’dan, buğulama Demirören ve Şener’den... Salata Sarvan’dan, kızartma Çakır’dan, gazozlar Türkalp’ten... Yemek hazır ama biz yemeyiz.

Haluk Ulusoy, cuma akşamı düğmeye bastı! Geri dönüş bileti, zaten hep açıktı. Çünkü hiç bir zaman Futbol Federasyonu’ndan ayrılmadı!
Eski yol arkadaşlarıyla buluşması normal; ancak Hilmi Ok, Bülent Yavuz, Mustafa Çulcu, Sabri Çelik, Muhittin Boşat ve Ali Aydın’ın o yemekte yer alması enteresan. Öyle ya; Çelik ve Boşat, Özgener’in gözlemcilik için kurslara gönderdiği isimler... Yani Özgener’in de yol arkadaşları...
Sözün özü; Ulusoy çorbayı kaynatmaya başladı!

Beşiktaş Yönetimi isyanda... Tıpkı Trabzonspor Yönetimi gibi... Bu ülkenin en büyük sorunu da bu zaten; Herkes kendi canı yandığında ‘adalet’ten bahsediyor.
Ali Sami Yen’de saha içine çıkarma yapıyor Beşiktaş yöneticileri... Başkan Yıldırım Demirören, “Bundan sonra olacaklara hakim olamam” diyor.
Trabzonsporlular da federasyon binasına çıkarma yapmıştı. ‘Hayal’lerden, ‘O gün’lerden bahsedip, ‘adalet’ istemişti. Başkan Sadri Şener, “Bundan sonra olacaklara hakim olamam” demişti.
Yani; Demirören ve Şener, kısık ateşte buğulama yaptı!

Aynı Şener, Eskişehirspor maçı sonrasında çıksaydı meydana ve “Bugün hakem lehimize hatalar yaptı. Biz böyle kazanmak istemiyoruz” deseydi...
Aynı Demirören, Trabzonspor’un 1.5 metre ofsayttan gol yiyerek yenildiği Bursaspor maçı sonrası çıksaydı meydana ve “Oğuz Sarvan istifa etsin” deseydi...
Belki de her şey değişirdi.
Demediler...
Çünkü kendi camiaları için ‘adalet’ istediler, istedikleri ‘eşitlik’ değildi. Adalete değil, eşitliğe inansalar, her şey farklı olabilirdi.
Şimdi olan şu: Oğuz Sarvan salatayı karıştırdı!

Delgado derdini anlatırken ‘Tarzanca’, Cüneyt Çakır onu dinlemedi.
Ama Antep’te Özgüç Türkalp santra için, tribüne çıkıp eşini öpen Tabata’yı bekledi.
Hangisi doğru, hangisi yanlış, bunu kurallar söyler.
Ancak elini kaldırıp her kart işareti yapana kart göstermek, kural gereği bile olsa aptalca...
Hakemlerin uygulamaları değil konuşulması gereken, kuralın ta kendisi...
Böyle bir kural ne futbola güzellik katar ne de hakeme otorite...
Kızartmalar Çakır’dan, gazozlar Türkalp’ten...

Herkes yemekte...
Ama biz yememekteyiz.

YORUM YAZ