MENÜ

Maç satıcılar!

Abone Ol Google News

İşte satıcı listesi: Drobny, Karhan, Palop, Higginbotham, Konko, İrairoz, Amorebieta, Sorrentino, Pollitt, Mantovani, Marchetti, Begovic, Galdwell... Avrupa bitmiş, şükürler olsun Türkiye’deyiz!

Haberin Devamı

Bu hafta ‘maç satan futbolcu listesi’ni açıklıyorum: Drobny (H.Berlin), Karhan (Mainz), Palop, Konko (Sevilla), İrairoz, Amorebieta (A.Bilbao), Sorrentino, Mantovani (Chievo), Marchetti (Cagliari), Begovic, Higginbotham (Stoke), Pollitt, Galdwell (Wigan)... Neden mi? Anlatalım!

İngiltere’deyiz... Chelsea 8-0 kazandı Wigan maçını, şampiyon oldu. Wigan’da Caldwell 6. dakikada kırmızı gördü, Pollitt de 11 dakikada 1 gol yedi. Manchester da boş durmadı tabii! 4-0 kazandılar, Stoke adına maçı kopartan golü 54’te Higginbotham kendi kalesine attı. Begovic de geleni içeri aldı!

İtalya’dayız... İnter, Chievo’yu 4-3 yenerek son haftaya Roma’nın 2 puan önünde lider girdi. 12’de Motta’nın ters vuruşuyla geri düşen İnter’i şoktan 13’te Mantovani çıkardı! Mantovani kendi kalesine atarkan golü, kalecisi Sorrentino da bir garipti! Roma, Cagliari karşısında az kalsın puan kaybedecekti, ama Mourinho’nun 15 gün önce adını eski hakem Collina’ya verdiği ve “Korkuyoruz” dediği orta hakem ‘Mauro Bergonzi’ üfürükten bir penaltı çalarak Roma’yı galip getirdi!

Haberin Devamı

İspanya’dayız... Barcelona, deplasmanda Sevilla’yı 3-2’yle geçerken, tribünler Madridli doluydu! Fakat Real’in planlarını Konko bozdu! Maçtan önce “20 dakika içinde kırmızı gör, 100 bin Lira verelim” teklifi yapılan Konko, 54’te atıldığı için ikramiyeyi de kaçırdı! Bu arada Real’in rakibi Bilbao’da Amorebieta 20’de atıldı, hakem uydurma bir penaltı çaldı, kaleci İraizoz da gösterdiği köşe yerine diğer tarafa uçtu!

Almanya’dayız... Hertha’yı 3-1 yenerek şampiyon olan Bayern; Schalke’nin 20 küsur gol atma ihtimalini gözönüne alarak Mainz’a ‘teşvik primi’ yollamıştı. Parayı reddeden Mainz’lı Karhan ise penaltıda topu auta attı!

Türkiye’deyiz... Şükürler olsun ki; Avrupa’yı esir alan bu çirkin, seviyesiz senaryoların hiçbiri yoktu. Güllik gülistanlık ligimizde kaybedenler kazananları tebrik etti, yine müthiş bir ‘futbol karnavalı’ yaşandı!

YORUM YAZ