MENÜ

Hem zeki hem cesur

Abone Ol Google News

Sahanın içindeki halini zaten biliyorduk... Sahanın dışındaki haline de imza töreninde şahit olduk. Saha içinde top henüz ona gelmeden ne yapması gerektiğini biliyordu ya... Törende de sorular gelmeden cevabı hazırdı sanki. "Hayatınızdaki keşke ve iyikiler" nedir sorusuna anında verdiği yanıt, zekasının göstergesiydi; "Keşke daha önce gelseydim; İyi ki şu an buradayım..." Almanya’da doğmuş, orada büyümüş, sonrasında İspanya ve İngiltere’de yaşamış biri için Türkçesi beklenenden çok daha iyiydi.

Haberin Devamı

Çatır çatır cevapladı

Belli ki politik bir kişiliği yok. Suya sabuna dokunmayayım demedi hiç. Her soruya çatır çatır cevap verdi.

Öyle olmasa; "Almanya için bir daha oynamam" cümlesini başka hangi karakter kurabilir ki? Azerbaycan konusuna, Burak Yılmaz tartışmasına verdiği cevaplar da cesaret ve zeka ürünüydü. Konuşurken sık sık gülümseyerek sağ ve sol köşelere baktı. Sağında menaceri Erkut Söğüt; solunda eşi, kızı ve ağabeyi vardı. Onlardan da gülümseyerek karşılık aldı. Belli ki bütün aile mutlu bu karardan.

Haberin Devamı

Karakteri de 10 numara

Köyünü gösterdiklerinde, köydeki bir komşu teyzenin konuşmalarını dinlediğinde; sanki oradaymış gibi mutlu oldu. Görünen o ki; kendini oralara ait hissediyor. Başkan Ali Koç’un bizlere kadar ulaşan ‘söyle’ suflesine karşın; ne zaman sahada olacağını söylemedi. Tahminim derbi için bir sürpriz hazırlığı var hem O’nun hem de teknik ekibin. Sayın Ali Koç ve Emre Belözoğlu’nun sık sık dile getirdiği üzere, karakteri de futbolculuğu gibi 10 numaraymış Mesut Özil’in. Bunu da sevgili ağabeyim Tunç Kayacı’nın kaleme aldığı ve kısa süre içinde sizlere sunacağımız ‘transfer öyküsü’nden biliyorum.

YORUM YAZ