MENÜ

Hakikaten yeter!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yıllardır Beşiktaş’ın içinde, Beşiktaş için verdikleri ortada... Herkes, “Kardeşim, kulübün ona borcu çok, ama getirdiği adamlar da ortada. Yani bu borcu gereksiz yere yapan da o” diyor.
Tamam ama Sayın Yıldırım Demirören de evinin bahçesindeki çiçekleri sulasın ya da özel şoförlüğünü yapsın diye almadı ki bu adamları...
Kleberson, Ailton kötü futbolcular mıydı? Keza; Quaresma, Simao, Almeida, Fernandes bu piyasanın bilinen isimleri değil mi? Vicente Del Bosque, Jean Tigana, Schuster kötü teknik adamlar mıydı?
Hani bir söz vardır; İnsanda biraz da şans olacak diye... Maalesef şans, Sayın Yıldırım Demirören’in yanından bir kez bile geçmedi.
H
Galibiyetlerde de mağlubiyetlerde de gözyaşları döktü. Bu kez de ‘ağlayan lider’ istemiyoruz dediler.
Bakın, Fenerbahçe televizyonu günlerdir, aylardır Aziz Yıldırım’ın döktüğü o gözyaşlarının klibini yayınlıyor.
Ağlamak ayıp mı? Beşiktaş için ağlamak ayıp mı?
H
Ahmet Dursun, Seba gitsin...
Serdar Bilgili istifa...
Yeter Yıldırım Demirören...
Peki, sıra kimde?
H
Beşiktaş camiası, Beşiktaş taraftarı artık kendisiyle yüzleşmek durumunda...
Çarşı her şeye karşı, buna kabul, ama nereye kadar!
Kim kaldı elinizde, böyle devam ederseniz bu değirmen daha kimleri öğütecek ve kim kalacak elinizde...
H
Başkanları bir bir gönderiyor bu tribünler...
Futbol takımına İnönü’de maç oynatmıyor. Bir hafta içeride oynasa takım, bir sonraki iç saha maçında cezalı duruma düşüyor.
Kombine kart alan adam “Bir daha alırsam...” diyor. Haklı... Çünkü bir sezonda en az 4-5 maç izlememe ihtimali var.
H
Bu yapılanların hangisi Beşiktaş lehine...
Başkanları bir bir göndermek mi?
Her maç küfür ederek stadı kapattırmak mı?
Deplasmanlarda konuk takım stadını yakıp yıkmak mı?
H
Ezeli rakiplerinizin taraftarları para kazandırıyor kulüplerine... Siz para ödetiyorsunuz...
Sonra da ‘Yeter Yıldırım Demirören’ diye bağırıyorsunuz.
H
Şimdi düşünmenin tam zamanı...
Çünkü Süleyman Seba, Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören derken bir gün başkan adayı bulamayacaksınız Beşiktaş’a...
İçinizden “Koskoca Beşiktaş sahipsiz mi kalacak” diyorsunuz, farkındayım; ama şunu asla unutmayın: Para verip üstüne küfür yemeyi göze alacak kaç başkan adayınız kalmış olabilir ki!
H
Artık yeter...
Hakikaten YETER!
H
NOT 1: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na aday oldu Sayın Yıldırım Demirören... En ciddi rakibi öncelikle Ata Aksu, sonra da İbrahim Hacıosmanoğlu... Bu yarışta toplam 20 aday olacak, fakat öngörüme güvenerek şimdiden hayırlı olsun diyorum Sayın Yıldırım Demirören’e... Umarım TFF Başkanlığı döneminiz daha verimli, daha şanslı geçer.
NOT 2: Ünlü Türk düşünürü, ‘Yeni Türkiye’nin iftiharı Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde televizyonda veryansın ediyordu: “Galatasaray’ı yakacaklar... Galatasaray’ı Avrupa’ya göndermeyecekler” diye... Sonra da TFF Başkanlığı ve şike krizinin çözümü için dahiyane bir fikirden bahsediyordu: “TFF Genel Kurumu, Başbakan’a bağlansın...” FIFA ya da UEFA, Türkiye kadar ciddiye alsa Kütahyalı’nın bu önerisini, işte o zaman Galatasaray’ı Avrupa’ya almazlar. Çünkü futbolla biraz ilgilenen herkes bilir ki; FIFA ve UEFA, bir ülkede siyasetin futbola müdahil olduğunu görürse, o ülkeyi tüm uluslararası yarışlardan men eder...
NOT 3: TFF... Açılımı, Türkiye Futbol Federasyonu’dur... Başındaki kişiye de Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı denir... Bu açıklama da bizden hediye!

YORUM YAZ