MENÜ

Aziz Bey'e mektup!

Abone Ol Google News

Ne kadar bilinmeyen varsa, arkasına Aziz Yıldırım’ı iliştirmek moda şu günlerde. Naçizane, bir basın mensubu olarak ben de merak ettiklerimi soracağım Aziz Bey’e...

Haberin Devamı

Ercan Saatçi ile Metin Özülkü’nün, Fenerbahçe Yönetimi’nin açıklamasına göre 8 Aralık 2006’da yaşanan küfürlü diyalogları, 25 Ekim 2009’daki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından piyasaya sürüldü! Herkes bir şey söylüyor; ama bir iddia çok dikkat çekici: Aziz Yıldırım, Ercan Saatçi’ye gıcıkmış, o yayınlatmış!

Hukuk Kurulu, görevlerini yapmaları gereken resmi binada, bira içerken cep telefonuna çekildi.

O an o ortamda bulunan bir bayan, aylar sonra o görüntüleri bir televizyon kanalına verdi. Neresinden baksanız, kabul edilemez. Herkes bir şey söylüyor; ama bir iddia çok dikkat çekici: Bir gazeteci, o görüntüleri aylar önce Aziz Yıldırım’a göndermişti.

Ne kadar bilinmeyen varsa, arkasına Aziz Yıldırım’ı iliştirmek moda şu günlerde... Naçizane, bir basın mensubu olarak ben de merak ettiklerimi soracağım Aziz Bey’e...

1-) Domuz gribi virüsünü siz mi çıkarttınız?
2-) Ankaraspor’un ligden atılması için düğmeye siz mi bastınız?
3-) Oyuncu Timuçin Esen’i siz mi içeri aldırdınız?
4-) Rüştü Reçber’i siz mi dövdürdünüz?
5-) Albayın imzası ıslak mı, kuru mu?
6-) Hakemin kafasına o parayı siz mi attınız?

Haberin Devamı

Bilse de cevaplamaz. Çünkü biliyormuş, ama konuşmuyormuş yıllardır. Rüştü’nüzü ispatlamakla ilgili bir sıkıntınız mı yok Sayın Başkan!

YORUM YAZ