MENÜ

‘Sizi burada tutacak olan karakterinizdir'

Abone Ol Google News

Derbiyi, uçup giden şampiyonluk hayallerini ve skandal hakem kararlarını tartışırken, Sinan Gümüş rezaleti arada kaynamasın. Bir pazar günü, belki de şu hayattaki tek eğlencesi olan Galatasaray’a destek için minicik kızını, oğlunu alıp takımı Kadıköy’e uğurlamaya gelmiş taraftarlara, “Hepsi Suriyeli yemin ediyorum” derken, yanındaki kim olduğu belirsiz ‘yerli’ yıldızlarla yerli yersiz kahkahalar atmak...

Haberin Devamı

Kime ne faydan var?

Bak Sinan... Hasbelkader Galatasaray’a transfer olmuşsun. Ve 3 kuruşluk yeteneğinle, o mülteciye benzettiğin insanların sevgisi sayesinde her yıl 5 milyon Lira para kazanıyorsun. Memlekete faydan var mı? Yok. Kulübüne faydan var mı? Yok. Seni bu denli kibirlendirecek bir kariyerin var mı? E o da yok. O zaman bu cüret neden?

Özrü kabahatinden beter

Bir de sosyal medyadan linç gelince, “Kötü niyetli olmayan bir sözüm yanlış anlaşıldı” diye açıklama yapıyorsun. Bunu söylemek için kötü niyete gerek var mı? İçinden geçenleri dışa vurmuşsun, “Siz yanlış anladınız” diyerek, “Ben iyiyim, sizler kötüsünüz” demeye getiriyorsun. Bir daha stada yolun düşerse tribünlere iyi bak. Bir yazı göreceksin, “Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan karakterinizdir” diye. Oku ve nereye gideceğine sen karar ver. Şu saatten sonra seni orada tutan herkese de yazıklar olsun.

Haberin Devamı
YORUM YAZ