MENÜ

İşte bu yüzden Terim!

Abone Ol Google News

Beklendiği üzere Galatasaray açısından maç sıkıntılı başladı. Cüneyt Çakır 27. dakikada su molası verdiğinde, sahada ne oynandığını kimse anlayamadı. En kritik an 45’te yaşandı. Çakır’ın, Cissokho’nun eline çarptığını sandığı top, Rodrigues’in kafasından dışarı çıkmıştı. VAR’a giden Cüneyt hoca penaltı kararını iptal etti.

Haberin Devamı

Saha ortasında fırça

2. devre hareketli başladı. Ancak içeride Sinan ve Onyekuru varken, Mariano ve Ömer’in ceza sahasına orta yarışına girmesi akıl alır gibi değildi. Tüm toplar Celustka ve Diego duvarından geri dönüyordu. 70’teki su molasında Fatih Terim’in kenara gelen oyuncularına çektiği fırça, bir şeylerin değişeceğinin habercisiydi.

Maicon-Donk hücum hattı

Nitekim 76’da Maicon santrfor olarak oyuna girdi; yetmedi, 85’te Donk da katıldı, Maicon’un yanına geçti. İleri uçta Maicon - Donk, kenarlarda Feghouli - Sinan, göbekte Ndiaye - Fernando... Bu cesur hamle birkaç dakika içinde meyvesini verdi. 87’de Mariano’nun sağdan ortası, bu kez içeride iki kule vardı; Donk rakip stoperin üzerinden yükseldi, kafayı vurdu, Boffin’i avladı, 3 puanı aldı.

Haberin Devamı

Cesaret etti ve denedi

Terim farkını bir kez daha ortaya koydu. Eldeki malzemeden en iyi yemeği çıkardı. Şikayet etmeden, cesaretle, deneyerek... İşte bu yüzden Galatasaray taraftarı yokluğunda onun evine gidip gözyaşı döküyor, o varken işler kötü gittiğinde, “Terim’in bir bildiği vardır” diyor.

YORUM YAZ