MENÜ

Ziyech tamam ama ya Kerem!

Abone Ol Google News

Galatasaray Mertens & Kerem işbirliği ile ilk yarı iki harika gol buldu. Yine Kerem Aktürkoğlu'nun köşe vuruşunda bu kez sahneye Abdülkerim Bardakçı çıktı. Soyunma odasına 3-0'la giren Galatasaray'da ikinci yarı bazı gerçekleri görme fırsatı oldu.

Haberin Devamı

Maç 3-2'ye gelse de Galatasaray'ın kazanmayacağını düşünen yoktu. Ancak savunmadaki açıklar başka rakiplere karşı ciddi sıkıntı yaratacak görüntüsü verdi. Angelino en zayıf halka. Yenen ikinci golde kaptırdığı top ve savunmadaki zayıf görüntüsü Abdülkerim'in de sırıtmasını sağladı.

Oyuna sonradan giren Ziyech neler yapabileceğinin fragmanını izletti. Muhteşem bir kalite. Şutunu gole çeviren Icardi ise Galatasaray için Allah'in bir lütfu. Son 14. resmi maçının tamamında fileleri havalandırdı. Türkiye'de rakibi yok! Lewandoski ve Haaland'la yarışıyor.

Ndombele ise hiç hazır değil, 11 başlaması için en az 1 aya daha ihtiyaç var. Tribünden gören biri olarak söylüyorum bu maça 11 başlama şansı hiç yoktu. Hazır hale geldiğinde nasıl bir oyuncuya dönüşeceğini herkes tahmin ediyor ancak Okan hocanın kendisini yavaş yavaş ısındıracağı kesin.

Haberin Devamı

Kerem'e haksızlık etmeyin!

3. Lig ekibi Erzincanspor'dan Galatasaray'a gelmişti. Her sezon üstüne koyarak, kendine geliştirerek ve jeneriklik goller atarak devam ediyor. Kerem Aktürkoğlu her futbolcu gibi kötü gününde olduğu dönemler olacaktır ancak geldiği seviye, oynadığı oyun, Icardi'nin katkısı alkışlanır. Kerem'leri bulmak çok zor en kolayı kaybetmek...

YORUM YAZ