MENÜ

Mauro Abdülkerim!

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın etkili ama Kerem’in gününde olmadığı bir 90 dakika izledik. Bu kez sahnede Süper Lig’in en iyi stoperi Abdülkerim Bardakçı vardı.

Haberin Devamı

Ziyech ve Bakambu Afrika Kupası’nda. Torreira ve Sacha Boey cezalı, Icardi ve Davinson sakat oldukları için Konyaspor maçı kadrosunda yoktular. Takımın yüzde 80’i yoktu desek yanlış olmaz. Konyaspor’da da önemli iki eksik vardı. Tüm bunlara rağmen oyun üstünlüğü ve pozisyon zenginliği olan taraf Galatasaray’dı.

18 yaşındaki kaleci Deniz Ertaş’ın yıldızlaştığı maçta Galatasaray’ın ön alandaki oyuncuları gol kaçırma yarışına girmişlerdi. En başta da Kerem. Çok net en az üç pozisyondan yararlanamadı. Genel sezondaki son vuruş sıkıntısı bu maça da sirayet etmişti. Bütün pozisyonları anlarım ama Halil’le yaptığı ikiye bir de bencillik yapıp sol ayağıyla şut çekti. Halil’e verse boş kaleye atacak. Halil yerinde Icardi olsa bence vurmak yerine pas atardı. Ayrıca Avrupa’da iyi bir takıma gitmek istiyorsa yemeden, içmeden son vuruş çalışmalı…

Belli ki hafta boyu Galatasaray duran top çalışmış. Mertens ve iki Kerem değişik varyasyonlarda oyunun sıkıştığı bölümlerde duran toplarla etkili olmaya çalıştı. Bunun meyvesini de fazlasıyla bu maçta yediler. Abdülkerim’in Icardi’ye dönüştüğü bu karşılaşmada üç gollü net bir galibiyet geldi.

Haberin Devamı

Okan Buruk Türk futbol tarihinin en dikkat çekici performansını sürdürmeye devam ederken Eyüp Aydın’ın 3-4 dakikalık performansı taraftarı heyecanlandırdı. Darısı diğer gençlerin başına…

YORUM YAZ