MENÜ

"Yazan - yöneten Fatih Terim"

Abone Ol Google News

Lig performansını ağır dille eleştirdiğimiz takım Avrupa'da adeta herkesi terse yatırıyor. 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve şu gruptan lider çıkmak gerçekten çok güzel hikaye.

Haberin Devamı

Fatih Terim elbette maç öncesi "Galibiyet için geldik" demişti. Cicaldau'nun yokluğunda Feghouli'yi merkeze çeken Terim, aynı zamanda Babel sürpriziyle herkesi şaşırttı. Morutan'ın tecrübesizliği yerine Babel'in tecrübesi sahadaki performansıyla doğru hamle olduğunu gösterdi. Marcao - Nelsson tandemi ve önündeki Berkan'la Taylan adeta rakibe set çekti. Her kademeye giren, arkadaşlarının açıklarını kapatan bir oyuncu topluluğu vardı.

Sarri Galatasaray'ın sert savunmasını geçmekte oldukça zorlandı. İlk maçtaki gibi teknik adamlar adeta satranç oynadı. Sarri'nin her hamlesine Terim onu alt edecek tercihlerle cevap verdi. Nitekim golsüz beraberlik liderliği, son 16 turunu ve 10 küsür milyon Euro'yu getirdi.

Türk futbolunun can çekiştiği dönemde Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ayarındaki gruptan namağlup lider çıkması büyük başarı. Takımın Lazio maçına Fatih Terim yönetiminde adam akıllı tek idman yapabilmesi ve bu performansı ortaya koyması da alkışı hak ediyor...

Haberin Devamı

25 milyon Euro bonservis yatırımı yapılan Galatasaray bu paranın yarısını şimdiden çıkarttı. Oyuncuların Avrupa'daki performansıyla devleri peşine takması başka bir artı! Hepsini geçtim ülke puanına yapılan katkı ise muazzam.

Avrupa'da yine bir hikaye yazılıyor. Bu hikaye nereye kadar gider bilmiyoruz, mutlaka ocak ayında takviyeler yapılacaktır ancak şunu söylemek abes olmaz herhalde "Bu hikayeyi yazan - yöneten Fatih Terim'dir"

YORUM YAZ