MENÜ

Türkiye'nin en iyi 9 numarası

Abone Ol Google News

Antalyaspor'a karşı ilk 10 dakikada Okan hocanın planını anlamak hiç zor değildi. "Ceza sahasında topu Icardi ile buluşturmak"! Orta sahada Oliveira ve Torreira, kenarlarda Rashica ve Kerem Aktürkoğlu rakip ceza sahası çevresine yaklaştığında Icardi'yi bulmaya çalıştılar. Ancak ilk yarı çok fazla işe yaramadı.

Haberin Devamı

Okan hoca ikinci yarıya da sistem değişikliğine gitmeden aynı planla başladı. 49'da Kerem'in ortasında rakip stoperlere kendini unutturan Icardi harika bir gol atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Antalyaspor'un beraberlik golü gecikmedi ancak maçın her anında Galatasaray kazanacağını hissettirdi. Sergio Oliveira'nın kafası Floranus'un da katkısıyla bir kez daha ev sahibi takımını öne geçirdi.

Plan tuttu!

Her maçta mutlaka bir dokunuşunu gördüğümüz Okan hocanın ısrarcı Icardi planı tuttu. Nuri Şahin elindeki kadroyla en iyisini yapmaya çalıştı ancak gücü bu kadardı. Süper Lig'de üst üste 9. kez galip gelen Galatasaray'daki kazanma alışkanlığı devam etti.

Icardi Antalyaspor maçında gol attı ancak maç içindeki katkısı golden fazlaydı. Gerçek bir 9 numara ve Türkiye'nin en iyisi. Avrupa'nın ilk 5'ine girer dersek de abartmış olmayız. Bu yaşta Arjantinli canlı izleyebildiğimiz için gerçekten çok şanslıyız. Resmi maçlarda üst üste 12 galibiyetle Galatasaray tarihine geçen Okan Buruk ise en büyük alkışı hakediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ