MENÜ

Otomatiğe bağladılar

Abone Ol Google News

İlk 45 dakika Galatasaray adına hiç kolay olmadı. Okan Buruk'un ana planı Serginho ve Borja Sainz'n bulunduğu kenarlardan gitmekti. Bu iki oyuncunun hücum sonrası arkasına atılacak toplarla etkili olmaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Giresunspor'un en zayıf halkası aslında orta sahada nerdeyse ilk kez yan yana oynayan Görkem Sağlam Savicevic ikilisiydi 45'de merkezden bu kez şansını deneyen Sarı-Kırmızılı oyuncular golü de buradan buldu ve soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Haberin Devamı

Ters ayakla sol bekte oynayan Leo Dubois 60'ta kariyer gollerinden birini atarak takımı rahatlattı. Fiziksel olarak düşen ev sahibi takımın hatalarını yıldız ayaklar affetmedi. Rashica ve Yunus Akgün de bu sezon ki gollerini atarak büyük sevinç yaşadı.

Galatasaray 10'da 10 yaparken Okan Buruk 26 farkı oyuncusuna şans verdi. Takım artık o kadar otomatiğe bağladı ki kim oynarsa oynasın o sistemin içine anında adapte oldu. Dün en güzel örneğini Emin Bayram da gördük. Abdülkerim görünümlü Emin Bayram izledik. Sanki 19 yaşında değil 40 yıllık Galatasaraylı gibiydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ