MENÜ

Kuzu çevirme beklerken simit-ayran yemek...

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, derbi tarihinin en defansif kadrosuyla maça çıkmıştı. 4 ön liberoyla sahadaydı. Tolga ve Ozan Tufan devşirme kanat gibi gözükse de savunma ağırlıklı oyunlarıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kadroyu görünce açıkçası çok gol umudum yoktu zaten. Galatasaray, Fatih Hoca'nın takımın başında olamamasının dezavantajını fazlasıyla yaşadı. Levent Şahin korkuluk görevini yerine getirmeye devam etti. Güçlü Fenerbahçe orta sahasını pasla geçmeniz neredeyse imkansızdı ki öyle oldu.

Maçın hemen başında Luyindama'nın savunma arkasına Babel'e attığı bir top vardı. Burada rakibi geçmenin ne kadar kolay olduğunu görmeliydi Levent Şahin... Ama göremedi... Pas oyununa devam ettirdi. Oyun içinde sıfır pozisyon değişikliğiyle maç tamamlandı. Gol, goller ve asistler beklenen Babel ve Feghouli ise yokları oynamaktan öteye gidemedi. Biri Babel'e sormalı! Sosyal medya adminliğine mi geldin yoksa futbol oynamaya mı? Emre Mor'a gelince, olmadı, olmayacak ısrara hiç gerek yok! Ona verilen şansı Yunus'a, Atalay'a verin...

Haberin Devamı

Günler öncesinde tüm Türkiye'yi havasına soktuğumuz derbi sessiz sedasız ve golsüz sona erdi. İki takım da açıkçası kazanmayı hak etmedi... Biz de kuzu çevirme yemeyi beklediğimiz menüde simit ayran ile yetindik.

Bu arada Ersun Yanal yerine Fenerbahçe'nin başında Aykut Kocaman olsa çıkardığı defansif kadroyla yerin dibine sokardık!

YORUM YAZ