MENÜ

İdeal performans galibiyet için yeterli

Abone Ol Google News

Yedi maçlık kazanamamanın stresiyle maça başladı oyuncular. İlk yarı oyunun hakimi olsalar da sonuca gidemediler. Ancak Halil ve Mostafa'nın aynı anda sahada olması pozisyon zenginliği açısından önemliydi. İkinci yarıda sahneye hücum silahları çıktı.

Haberin Devamı

Kerem&Feghouli A.Ş ortaklığında gelen gol, takımı bir nebze olsun rahatlattı. Günün iyilerinden Kerem attığı harika golle ise galibiyetin en büyük mimarı oldu. Onu izlemek artık büyük keyif. Her maç repertuarına pozitif şeyler eklemeye devam ediyor. İlk kez ceza sahası dışından attığı gol ve sonraki sevinci görülmeye değerdi.

İsmail Çipe'nin ortalama performansı, beklerin hatasız oyunu, yıldızların gününde olması ve Mostafa'nın ideal performansı galibiyet için yeterli oldu.

Bir kez daha söylüyorum Galatasaray'ın kendinden güçsüz takımlara karşı mutlaka çift forvet sahaya çıkması gerekiyor. Halil her ne kadar çok fazla görünmese de sahada olması rakip stoperlerin dengesini bozmaya yetiyor.

Terim'siz geçen haftalarda yeterince puan kaybeden Galatasaray yedi maç sonra 3 puana ulaştı. Şampiyon belki olmayacak ama bu yeni kadronun galibiyet serisi yakalaması da önemli...

Haberin Devamı
YORUM YAZ