MENÜ

Galatasaray'ın ilk yarıdaki futbolu iyi sinyaller verdi!

Abone Ol Google News

Fatih Terim - Torrent değişikliğinin takım üstünde pozitif etki yarattığını ilk yarıda oynanan futbolda rahatlıkla görebiliriz. 1-0 öne geçen Galatasaray penaltıdan ikiyi bulsa şimdi çok farklı şeyleri konuşuyor olurduk. Bu takımın penaltıcısı Cicaldau ama onun dışında herkes topun başına geçiyor. Bu durum takımda disiplin olmadığının açık göstergesi... Bu duruma çözüm bulunmazsa takım penaltı kaçırmaya devam eder!

Haberin Devamı

Hatayspor dersine iyi çalışmış!

Sezonun en keyif veren maçlarından biri olmasında kuşkusuz Ömer Erdoğan'ın takımının katkısı da çok fazla. Dersine çalışan Hatayspor teknik ekibi herşeyi önceden kurgulamış gibi domine etti. Erdoğan'ın yardımcısı ülkenin en iyi rakip analizcilerinden Özhan Pulat hafta boyu takıma Galatasaray'ı adeta ezberletti.

Hatayspor Galatasaray'ın savunma arkasına attığı toplar, kanatlardan gelen ortalar ve baskı ile kazanılan toplarla çabuk hücumlarına ikinci yarıda büyük ölçüde engel oldu.

Ev sahibi takım bu sezon boyunca hücumdan savunmaya dönüşte, savunma arkasına atılan toplarda, hücuma çıkarken yaşanan kayıpları ve kanat ortalarında yaşanan zaafları belliki iyi çalışmış. Galatasaray'ın bu sıkıntılarından iyi yararlandılar ve rahat bir galibiyet aldılar.

Haberin Devamı

Rezalet hakem yönetimi...

Hatayspor'un iyi oyunu ve mücadelesine gölge düşürmemeli ama hakem maçı katletti. Kerem'in yere düşmediği pozisyon penaltı, Hatayspor'un ikinci golü net ofsayt! Üçüncü golden önce %100 faul var, Kamara'nın Boey'e yaptığı faul kırmızı olmalıydı. Taylan Antalyalı'nın gördüğü kırmızı kartta bence yanlış... Alpaslan'ın pozisyonuna da penaltı veriyorsanız ikinci sarıdan atmanız gerekiyor...

Son olarak bu takımın gelişeceğine ve üst sıralara tırmanacağından kuşkum yok. Torrent'in ilk dokunuşu olumlu sinyaller verdi. Devamı da mutlaka gelecektir...

YORUM YAZ