MENÜ

Galatasaray'da seçimi kim kazanır?

Abone Ol Google News

Galatasaray'daki seçim süreci bitsin diye dua eden taraftar ve genel kurul üyeleri var. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu arasında yaşanacak seçimde favori belli. Özellikle Eşref Bey'in lansmanı beklentilerin altında kaldı. Büyük bir kesim "Bu seçimi Dursun Özbek kazanır" diyor.

Haberin Devamı

Bir tarafta Galatasaray'ın 4-5 yılda borcunu sıfırlayacak projeler (Bazılarına göre hayal), diğer tarafta daha mütevazi (bazılarına göre gerçekçi) ancak kongre üyelerini çok da etkilemeyen vaatler.

Tüm bunlardan bağımsız;

Kasaya sıcak para koyacak taraf Dursun Özbek'in listesi

Şampiyonluk kadrosu kuracak Dursun Özbek'in listesi

Taraftarı daha tatmin eden taraf Dursun Özbek listesi

Ayakları daha yere basan projeler yine Dursun Özbek listesinde

Cemal Özgörkey, Metin Öztürk, Cem Soylu ve Dikran Gülmezgil gibi ağır toplar Dursun Özbek'in listesinde

Ali Yüce, Tarık Taşar, Ali Gürsoy ve Ömer Sarıgül gibi geleceğin Galatasaray yönetici jenerasyonu yine Dursun Özbek'in ekiplerinde olacak!

EN BÜYÜK KOZ "ERDEN TİMUR"

Dursun Özbek cephesinin en büyük kozu Erden Timur oldu. Samimi ve Galatasaraylılara dokunan bir iletişim stratejisi yürüttü. Bunda fazlasıyla başarılı oldu. Basketbol organizasyonuna katkısı ve sponsorluklar dışında bugünden sonra çok daha söz sahibi olacağını gösterdi. Şimdiden bir çok kişinin gönlünde taht kurdu. Gelecekteki başkanlık hayalinin temellerini sağlamlaştırdı.

Haberin Devamı

ADNAN ÖZTÜRK EKSİ YAZDI!

Eşref Hamamcıoğlu ve ekibi iyi bir iletişim süreci yürütürken İnan Kıraç, Ünal Aysal ve Adnan Öztürk fotoğrafının etkisi çok kısa sürdü. İlk başta o kare Hamamcıoğlu taraftarlarını heyecanlandırsa da sonrasında durum tersine döndü. "Büyük Galatasaray projesi" beklentisi tamamen hayal kırıklığı oldu.

Sadece işimizi yapmaya çalıştık!

* Eşref Bey'in cemiyetteki toplantısına alınmayan 5 gazeteciden biriydim. Nazikçe kapıdan çevirdiler! Oraya gelmeyenler dahil durumu Eşref bey tarafına eksi yazsın diye malzeme yaptılar...

*Yine Eşref Bey'in lansmanından paylaştığım fotoğraf salon boşken çekildi diye eleştirildi. Ben fotoğrafı 20.12'de çektim organizasyon 20.14'te başladı.

*Dursun Bey'in Büyük Kulüp'te yaptığı konuşmada cüzdan hadisesi yaşandı. Bu durumdan yine o taraf rahatsız oldu.

Gelelim asıl meseleye! Seçim yarın yapılacak. Büyük bir sürpriz yaşanmazsa Dursun Özbek Galatasaray'ın 39. başkanı olacak. Ve asıl zorluk 11 Haziran'dan sonra başlayacak...

YORUM YAZ