MENÜ

Galatasaray pırıl pırıl bir stoper kazandı!

Abone Ol Google News

Başakşehir Süper Lig ve Avrupa'nın en dominant takımlarından biri. Herkes çift forvet beklerken Okan hoca puan tablosunda önde olmanın da avantajıyla maçın ilk yarısında kontrollü bir oyun tercih etti. Galatasaray'ın kazanması için kendi oyununu oynaması gerekiyordu. Nitekim ilk yarı sezonun en iyi futbollarından birini, çok önemli beş eksik olmasına rağmen oynadı. Ancak ilk yarı üçüncü bölgedeki beceriksizlik, golün önündeki en büyük engeldi.

Haberin Devamı

Emre Akbaba sazı eline aldı

İkinci yarıda Okan hoca, Demba Ba'yı oyuna alarak çift forvete döndü ve gol erken geldi. Buna rağmen Galatasaray ilk yarıdaki oyun üstünlüğünü ikinci yarıda yediği golden sonra da devam ettirdi. Fiziksel enerjinin ikinci yarıda devam edeceği çok açık ortadaydı. Emre Akbaba'nın sazı eline almasıyla da gol gecikmedi ve skora eşitlik geldi. Belhanda, Feghouli ve Ömer Bayram biraz daha gününde olsa Galatasaray berabere kaldığı maçı rahat kazanabilirdi. Başakşehir ise ortalama futbol kalitesinin altına düştüğü maçta istediğini aldı.

Haberin Devamı

Emin Bayram hatasız oynadı

Lemina'nın yerine oyuna dahil olan Emin Bayram ise kusursuza yakın bir performans sergiledi. Semih Kaya ve Ozan Kabak'ın ardından Galatasaray Akademisi stoper çıkarma geleneğini devam ettiriyor. Fatih hoca maçın en iyisi olan Seri'nin yanında Lemina'yla başlayıp Emin'i stopere koysaydım sonuç farklı olur diyor mudur?

Maç sonunda Galatasaray belki çok önemli iki puan kaybetti ama 17 yaşında pırıl pırıl bir stoper kazandı. Crivelli ve Demba Ba gibi iki önemli hücumcuya karşı neredeyse hatasız oynadı. U16'dan A Takıma yükselebilen ender isimlerden. Şimdiden Trabzonspor maçındaki performansını merakla bekliyoruz...

YORUM YAZ